18-19 hetesen mennyire érzitek a baba mozgását?
szia!
gondolom ez az első terhességed,mert az első babánál én se éreztem vagy csak nagyon néha valamit.Olyan 22hetes lehettem amikor már biztos voltam benne,hogy őt érzem és rendszeressé váltak a mozgások.
Ne aggódj,biztos minden rendben!
Helló!
Én is ma kezdtem a 19. hetet :D
Kb két hete kezdtem érezni a babámat, nagyon gyengén és csak este amikor feküdtem. Már érzem többször, napközben is! Határozottabban szinte napról napra! De van olyan, hogy csak napi 1-2 alkalommal, van, hogy nagyon sokszor. Ez változó és szerintem normális:)
Nektek már látszik amúgy? Kerekedtek már?
És a neme kiderült már? :)
19 hetes vagyok, első babám, és 3 hete érzem erősen a babám minden mozgását!
Vannak napok, amikor nyugisabb, de vannak napok, amikor "bepörög"!
Imádom érezni ahogy mozog!
Nekem látszik már a 12. héttől. Nagy hasam van. Még sajnos nem tudjuk a nemét, mert várunk egy eredményt, ami nem akar megérkezni :(
De remélem a héten megtudjuk hogy ki lakik bent.
Szerintem ne aggódj amiatt, ha van egy-két olyan nap, amikor nem érzed, nekem is volt már olyan, én is bepánikoltam, aztán később jelzett, hogy itt van ő. Néha előfordul. Mi 21 hetesek vagyunk. A 15. hét óta érzem és kezdettől egyértelműen, nekem is első baba. Olvastam, hogy naponta 16-18 órákat is alszik. Akkor vajon mikor van ideje püfölgetni? Legalábbis párom engem ezzel szokott nyugtatni, amikor panaszkodom neki, hogy nem érzem szinte egész nap vagy csak éppenhogy. Másrészt lehet, hogy ő is megérzi a pl. fronthatásokat.
Viszont tegnap este volt az első eset, amikor szemmel is láttam, ahogy megrúgott. Eddig csak éreztem, hihetetlen élmény volt látni, ahogy behullámosodott a pocakom. Imádom.
További szép babaváró időszakot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!