Vasárnap és tegnap éjjel is hánytam. A méhem néha húzódik, néha görcsölget. Tegnap a köldökömnél szurkálást éreztem. A melleim hol érzékenyek, hol nem. Mi lehetett akkor, amikor 37-re felment a hőm és most meg már 2 napja 36,8? Segítsegek légyszi. Ja és 31-re nem várom.
Nekem a multkor azt mondta az orvosom hogy az optimista pozitiv gondolkodás sokat segit.Azt mondta irjam fel egy papir darabra a leendő gyermekem nevét akár fiú akár lány és azt hogy egészséges lesz és hogy hamarossan megfogan ez a gondolkodás sokat segithet.Többet mint az állandó babán való stresszelés.Én most ugy döntöttem vállalok másodállást elkezdtem kirakni egy puzlet lefoglalom magam és addig itt olvasgatok amig majd nekem is össze jön egy zebrás teszt.Csak tanácsként irtam és mindenkinek szurkolok hogy mielőbb kezébe tarthassa a babáját.:-D
2009. márc. 25. 10:46
12/13 anonim válasza:
Nincs bennem keserusèg teljesen jo indulatbol irtam hidd el nekem.Nem èrtem mièrt kellet lepontozni amit irtam na de mindegy!Kivànom teljes szivembol ,hogy legyen baba minnèl hamarabb ès ,hogy boldog legyèl.
Nekem a mult honapban egèsszen a mensiig fent maradt a hom ès csak a mensim napjàn eset le:(.
én is azt mondom ,hogy a remèny hal meg utoljàra!!!!Sajnàlom ha nem tetszett a vàlaszom pedig hidd el ,hogy csak jot akartam vele.Ne haragudj.Azèrt majd irdd meg ,hogy alakult a vègèn:)
Drukkolok
2009. márc. 25. 13:08
13/13 A kérdező kommentje:
Persze, Én megértem teljes mértékben a Te hozzáállásodat is, és nagyon aranyos vagy, hogy óvni akarsz a csalódástól. Végül is, ha mindennek a rossz oldalát nézi az ember, akkor nem éri csaldás. Neked is igazad van, csak olyan jó egy kicsit reménykedni. Nem szabad elvenni az utolsó reménysugarat is. De mondom, Én megértelek Téged is. És bocsi, nem akartalak leszólni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!