Görbém alapján lehet baba?
[link] Png
tüneteim vannak csak nem tudom mire vélni őket :
rengeteg pisilés,alhasi feszülés, pattanások a hátamon egy kettő, nagyon sűrű mindjárt megjön érzés,hasgörcs,gyomorégés, a testápolós folyás,vizes folyással váltva,hüvelyszárazság (eddig fél perc alatt benedvesedtem mostmeg még fél óra és ugyan úgy tök száraz pedig akarom én is), valamint fájt egy kicsit a szex.
Az ovud szépen megvolt, bár én a vonalat egyel előbbre húznám, kérdés, hogy az együttlétet megvárta-e a petesejt. De még csak a 8. napon vagy, szerintem ezek a tünetek kicsit koraiak, ennek ellenére lehet, hogy baba van.
Második babámmal az aktus utáni 9. napon már émelyegtem, és a 10. napon erős +-t teszteltem.
Ha a tüneteidet baba okozza, akkor egy-két napon belül sem múlnak, sőt erősödnek, teszteléssel várnák még legalább 4 napot, de akár többet is.
első
Csináltál már tesztet? Eddig jól néz ki...
1-3
tesztelj egyet, 10-essel.
szorítok. majd írj mi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!