A görbém alapján tegnap volt ovulációm?
Az ovulációs teszt múlt hét pénteken és szombaton volt pozitív. A hőm viszont csak ma ment fel az alaphőm fölé. Szerintetek mikor volt ovuláció? Ma is úgy érzem mintha ma lenne.
Köszi előre is a válaszokat.
Igen ugy néz ki megvolt!
Viszont ha babát szeretnétek kevesebb együttlét kellene!
Sok ismerösöm ezért nem esett teherbe mert naponta voltak együtt,aztán áttértek a 2-3 napi dolgora és azóta már terhes is!!!
Mi is igy "csinálujk" igy van több esélyed!
18 és 20-án volt jó!Lehet a 18-i megtalál,mert másnap ovuláltál!!!!Ugyhogy lehet ,hogy ott van a kisfickó!!!!Én drukkolok!!!A mai már szerintem nem kell.
De ténylge fogadd meg vegyetek vissza,mert ezzel csak ártatok!!!!Én drukkolok a 18-i katonáknak!!!Sok sikert!!!
Köszike!
Írok ha megtudok valamit. Szurkolj értünk.
Szia! Ma már 36.8 a hőm. Miért lehet az, hogy szurkálás van petefészekbe, ill. hüvelybe? Remélem nem hormon problémám van. Hallottál esetleg mástól ilyet, hogy ovuláció után napokig fájdalma van?
Köszike a választ előre is.
Szia elsö vagyok még mindig:)))
Valószinű lehet ,hogy beágyazódásod van éppen és ezért fájt,szurkált.
Nekem is volt az elején ebben a hónapban de tudom ,hogy most nem jött össze a baba.
Voltam már terhes és akkor rettentöen fájtak a melleim,bebarnult a mellbimbóm,meg a höm is rettenetesen fent volt.
Most semmit sem érzek,és igy tudom hogy majd a következö hónapban kapok ujra esélyt a bébyhez!!!
remélem neked sikerült!!!!irjál ha történt valami!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!