Vasárnap és tegnap éjjel is hánytam. A méhem néha húzódik, néha görcsölget. Tegnap a köldökömnél szurkálást éreztem. A melleim hol érzékenyek, hol nem. Mi lehetett akkor, amikor 37-re felment a hőm és most meg már 2 napja 36,8? Segítsegek légyszi. Ja és 31-re nem várom.
Nagyon szép a görbéd. Szerintem van egy kis pocilakód! :)
2009. márc. 25. 08:40
3/13 anonim válasza:
Szerintem ez egy nagyon bíztató görbe! :-) Az a lényeg, hogy fent van a hőd! És reméljük nem is megy le. Vasárnap már megpróbálhastz egy érzékeny tesztet.
2009. márc. 25. 08:40
4/13 A kérdező kommentje:
Lányok, nagyon szépen köszönöm mindannyiótoknak a bíztatást. Ugye, nem csak azért mondjátok, hogy megnyugodjak? Bocsánat, de már 4 év próba után semmiben sem hiszek, még a saját testemben sem. Múlt hónapban is az hittem, hogy van valaki, mert 30 nap helyett 46-ra jött meg. Igaz, hogy 1 heti késés után is nega lett a teszt, de még is reménykedtem, aztán amikor a 2-at akartam csinálni, addigra, na bumm, és megjött. Remélem most nem így lesz. De szombaton miért ment fel 37-re, és utánna vissza 0,2 fokot? Ez jelent valamit?
2009. márc. 25. 08:44
5/13 anonim válasza:
beágyazódás?!
2009. márc. 25. 08:47
6/13 A kérdező kommentje:
Akkor nem lefelé kéne mennie egy kicsit? Bár Én már nem is tudom. Jaj, annyira izgulok. Én is erre gondoltam őszintén szólva, csak hát nem igazán bízom benne. Remélem Nektek lesz igazatok, és van pocaklakóm. Istenem, mit nem adnék érte.
2009. márc. 25. 08:51
7/13 anonim válasza:
Mièrt mièrt kell igy biztatni valakiT!Ne haragudjatok de èn ezt nem èrtem.??????????Mèg bàrmi lehet ebbol a gorbèbol...ha igy biztatjàtok csak neki lesz rosszabb ha mègis megjonne.Sajnos a mensi napjàn is leeshet a ho.Az mèg nem jelent semmit hogy most mèg fent van.Kèrlek ne haragudj ,hogy ezt mondom csak nem akarom hoigy nagyon beleèld magad tudom mennyire rossz utànna ha mègis megjon.De remèljuk nem igy lesz ès valoban van egy pocaklako.Egyèbkènt a gorbèd szèp mert szèppen làtsziki a peteèrès,A gorbe egyèbkènt arra valo azèrt hasznos hogy korubelulre megtudjuk hatàroznio a peteèrès idopontjàt...nem a terhessèg meghatàrozàsàrA!Mègegyszer ne haragudj hidd el hogy csak jot akarok!Minden jot nEKED
2009. márc. 25. 09:38
8/13 A kérdező kommentje:
Utolsó!
Köszi, de azért a görbéből is lehet valamire következtetni, Én tudom, hogy nem 100% sőt még nem is 50%, de akkor is. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak, és próbáljunk meg optimistán a dolgokhoz állni. Szerintem itt mindenki babát szeretne. Akkor ezek a "Megnéznétek a görbémet?" kérdések itt tök feleslegesek, ha nem bíztatjuk egymást, nem? Szerintem minden normális ember tudja, hogy nem szabad beleélnie Magát semmibe. Semmi nem biztos, még az se, hogy a 9 hónap alatt nem-e történik valami tragédia (ismerek olyat, akinél 7 hónapos terhesség halt el). Az a véleményem, hogy az Kedves Utolsóból lehet, csak valami keserűség beszél. Én minden esetre nagyon megköszönöm a bíztató szavakat, és beleélni csak akkor fogom Magam igazás a Babába, ha már a kezemben tarthatom. Remlem lesz ilyenis egyszer. Bíztassuk csak egymás Lányok. Ez nem arról szól, hogy valakit becsapunk, vagy csak azért írunk valamit, hogy megnyugodjon. Itt Én úgy érzem, őszinte válaszokat lehet kapni, tapasztaltok alapján.
2009. márc. 25. 09:44
9/13 anonim válasza:
Itt senki sem azt mondja a másiknak, hogy "igen, terhes vagy tuti és menj vásárolni baba kelengyét" hanem csupán támogatjuk egymást ami nagyon jól esik! Én pl. szeretem azt a felfokozott idegállapotot ami eluralkodik rajtam a nemvárt előtt 1-2 héttel. Izgulok és igen is jó azt hinni hogy hátha sikerül! Aztán ha mégis megjön rossz kedvem van 2 napig, de utánna újra indul minden. Szóval egy-két bátorító szóra mindenkinek szüksége van és jól esik. Akár kamu akár nem.
2009. márc. 25. 09:55
10/13 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben igazad van, miért ne hihetnénk legalább egy pár napig, hogy IGEN, sikerült végre. És utánna, ha még sem, akkor jön egy új hónap, új reményekkel. Úgyhogy nem kell mindenkit leszólni. Bíztassuk csak egymást csajok, mert az kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!