Mára nem várom, a teszt negatív. Semmi előjelét nem érzem mensinek. Szerintetek lehet baba?
Nekem a teszveszes 10-esek jöttek be,de azt tudom,hogy x-epilt nem szabad venni. Totál megbízhatatlan.
Most néztem,hogy már 20.-ra nem vártad. Hát,azért 9 napos késés van vmiért!
Voltam dokinál, megnéztek UH-gal. Nincs baba, nincs ciszta, nem látott semmi különöset a doki...Annyit mondott, hogy menjek vissza 1 hét múlva, hátha akkor látszik már petezsák... De ennek elég kicsi esélye van(de van)!
Szóval ez van!
Ha jól tudom, a jövőhéten már lesz dokim!!! Tudok menni hozzá!
Szia! Na mi újság? Tudsz már valamit? Képzeld,most nekem sem jött meg,vasárnap kellett volna. Bár szülés óta 2x menstruáltam,30 napos ciklus volt. Meglepődtem,hogy rendesen időre jött meg,szülés elött is ilyen volt. Most viszont késik,lehet csak még nem állt be mégsem. De sztem megyek és veszek egy tesztet megnyugtatásképp:)
(Ikres voltam)
Szia!Valami hír?
Nekem negatív lett a tesztem,de azóta sem jött meg. Várok még hét közepéig,ha addig sem jön meg,újra tesztelek. Ha az is negatív,megnyugszom és várok...akkor tuti a szülés miatt nem rendeződött mégsem a dolog:(
Írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!