Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Naiv vagyok, vagy tényleg így...

Naiv vagyok, vagy tényleg így mennek a dolgok? Járok egy dokihoz magánba, a kórházban csinált nekem laparoszkópiát, a műtét után adtam neki 10e. És miután megnézte, utánam jött és szólt, hogy 30e a tarifa.

Figyelt kérdés
Én szörnyen érzetem magam. Meg kellett volna előre kérdeznem? Én azt hittem tb-re megy, és annyit adok amennyit gondolok. Ez normális?
2009. márc. 21. 13:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hú, hát ez tényleg nagyon durva. Én nem laparoszkópián voltam, de én is jártam hasonló módon a Szent Imrében. Megírnád nekem priviben az orvos nevét, mert most megint kezdenék baba ügyben járni oda és nem szeretném, ha az lenne akire én gondolok. Előre is köszi.
2009. márc. 21. 15:56
 12/16 anonim ***** válasza:

Az orvosod szólhatott volna előre,hogy mennyibe kerül!!!

Ugyanis a laparoszkópiát nem támogatja a TB!!! azért kellett fizetned!!

2009. márc. 21. 20:53
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát ez nagyon durva, én nem adtam volna neki.

Kedves utolsó! TE honnan veszed, hogy a laparoszkópiát nem támogatja a TB????

Miért nem? Ezt nem értem!

Nekem már 2szer is csináltak Pécsett a megyeiben és nem kellett fizetnem.

De mondjuk én adtam a dokinak 20 at érte, de nem ő kérte.

Kedves kérdező, nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe hozott a doki, ez nagyon gáz. Nem kérdezted meg mire kéri el, vagy akkor adjon számlát!

2009. márc. 21. 22:29
 14/16 anonim ***** válasza:

Ez nagyon durva! Es odaadtad neki a penzt?

De miert nem irod itt meg, hogy melyik orvos volt az? En biztos leirnam, miert ne?

2009. márc. 22. 04:11
 15/16 A kérdező kommentje:
mert még kell hozzá mennem.Ha már váltottam volna,más lenne a helyzet.Így nem merem.
2009. márc. 22. 17:16
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem is a magándokim csinálta, 20 ezret adtam neki, de továbbra is állati aranyos. Pár napra rá rosszul lettem (elkaptam valami vírust), azonnal intézkedett, hogy éjszaka fogadjon a kórház sürgősségi vizsgálatokra.

Nagyon, nagyon ajánlom őt!!!!!!!Emberséges, kedves, figyelmes és nagyon jó orvos

Belics Zoránnak hívják

2010. nov. 19. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!