Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Naiv vagyok, vagy tényleg így...

Naiv vagyok, vagy tényleg így mennek a dolgok? Járok egy dokihoz magánba, a kórházban csinált nekem laparoszkópiát, a műtét után adtam neki 10e. És miután megnézte, utánam jött és szólt, hogy 30e a tarifa.

Figyelt kérdés
Én szörnyen érzetem magam. Meg kellett volna előre kérdeznem? Én azt hittem tb-re megy, és annyit adok amennyit gondolok. Ez normális?
2009. márc. 21. 13:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Szegény... :(

Szerintem inkább a dokinak kellene elsüllyednie. Miért nem közölte előre, hogy mennyi? Gondolom, már a magánrendelésen is fizettél neki. Én a helyedben többet nem mennék hozzá, az tuti.

2009. márc. 21. 13:32
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem ez nem normális dolog, de ez a magyar egészségügy...Hát ha korrekt(ezt azért ne szó szerint értsd) lett volna előre szólt volna neked.
 3/16 anonim ***** válasza:
76%
Ez azért durva.Én is járok magánba és amikor alhalt a baba a doktornő a MÁV-ban meg műtött és nem mondott semmit.Mármint mennyit kér.Gondolom akkor nem privát korházban voltál?
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Keress másik orvost, őt pedig jelentsd fel. Hálapénz nem jár senkinek. Még 10e forint sem.
2009. márc. 21. 13:33
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Melyik dóki volt? mert én is hasonlo képen jártam! Pest?
2009. márc. 21. 13:39
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszi lányok,akkor csak reálisan látom a dolgokat.Mert én is nagyon durvának látom.De az a legrosszabb,hogy bíztam benne,h segít baba ügyben.Csalódtam, és kereshetek mást.Tudtok valakit Pesten ajánlani?Akit érdekel ki volt ez a doki priviben megírom,nehogy így járjatok.
2009. márc. 21. 13:42
 7/16 A kérdező kommentje:
UTOLSÓ válaszolónak:te mit csináltál?ki fizetted?én a Szent Imrében voltam
2009. márc. 21. 13:44
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem igazán tudom, hogy ez hogy működik, de lehet, hogy nem ahhoz a kórházhoz tartozol? Én is egy olyan kórházban voltam, ahová nem "tartozom",(másik megye ráadásul) de mondta a dokim, hogy kérjek a háziorvostól beutalót, mert csak akkor tud fogadni. Nem tudom mi lett volna, ha nincs beutalóm, de lehet hogy nekem is fizetnem kellett volna!?!? Nem lehet, hogy ez történt? Hálapénzt így nem kérhet, bár van akinek elég vastag a bőr a képén.
2009. márc. 21. 13:45
 9/16 A kérdező kommentje:
Én is beutalóval mentem,mert nem oda tartozom.De nem mondta,hogy kér pénzt érte.Miért nem szólt előre?Ha meg nem mondta,akkor utólag hogy tudott ilyen helyzetbe hozni???
2009. márc. 21. 13:46
 10/16 anonim ***** válasza:
Ha beutalóval mentél, akkor nem kérhetett volna pénzt, ennyit meg végképp nem. Én lehet, hogy megkérdezném az ottani osztályvezető főorvostól, vagy valamelyik főmukitól hogy hogy is működnek ott a dolgok. Ez nem tisztességes! Tőlem egy fillért sem kértek! (A beutalós vagyok)
2009. márc. 21. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!