Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez baba lehet? (ötletek? )

Ez baba lehet? (ötletek? )

Figyelt kérdés
Lehetek terhes? 20-án nem kellene megjönnie. Kb. 4-e körül volt pecsételő vérzésem szex után, nem hiszem hogy kidörzsölt volna, mert nem fájt. Már szeretnénk babát. Ma meg egész nap hányingerem van nagyon erősen, meg reggel hasmenésem volt. Az utóbbi 3 hónapban 29 naposak a ciklusaim. A mellem 9.-én kezdett fájni vagyis a 17-18.-ik napon, pedig a ciklus 15. napján szokott. A kérdésem az lenne, hogy a pecsételő vérzés lehetett-e korai peteérés és a hányingerem meg már lehet-e terhestünet. Lehetek terhes? Van itthon Facelle tesztem, csak nem akarom idejekorán ellőni, meg a vőlegényem se örülne neki, hogy idejekorán tesztelgetek, szóval tapasztalat? Ötlet, hogy mitől lehet?
2011. jún. 12. 13:04
 1/4 anonim ***** válasza:
A pecsételő vérzésed akár a beágyazódás jele is lehetett! bár azért picit korainak tartom bármit is mondani! mikor volt az utolsód és hány napos volt!?
2011. jún. 12. 13:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Május 24.-én volt meg és 7 napos volt, teljesen normális mensi!!!
2011. jún. 12. 13:14
 3/4 anonim ***** válasza:
úgy tudom hogy akár a menzesz utáni napon is lehet peteérésed!ha akkor is volt az azt jelentené hogy ha egyből utána együtt voltatok és már előbb találkoztak a delikvensek szóval nem 3 nap alatt hanem pár óra alatt, szerintem akkor is legkorábban 5-7 nap múlva vérezhettél volna picit! de ez szerintem beágyazódásnak szinte lehetetlen lenne - nagyon korai volt az a vérzés... a 4.-ei, persze nem mondom hogy tuti nem de a tuti de-t sem vállalnám!
2011. jún. 12. 13:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!!!
2011. jún. 12. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!