Babám nem akarja elfogadni azt a kaját amit én főzök neki, hogyan fogadtassam el vele? Ötletek? Eddig bolti kaját adtam neki (bébiételt).7 Hónapos baba anyukája
Szia!
Nekem sehogyan nem fogadta el azt, amit kifejezetten neki főztem. Bezzeg amit magunknak, abból kétpofára tömte magát. Úgyhogy én egy kicsit átvariáltam a mi menüjeinket és abból eszik.
az én babám imádja a banánt,így ha valami új kaját akarok bevezetni mindig rakok bele banánt is,így elfogy az étel :)
ne aggódj,még picik vagytok,nem kell sokat ennie,a tápszernek vagy anyatejnek kell lennie a fő ennivalójának. ha eszeget egy kicsit,az már jó
Felváltva adtam a mi kajánkat és üvegeset.
Amikor a miénkből evett, akkor csak olyanokat főztem, amibe zöldfűszer kell, illetve Dm-be, bioboltba lehet kapni olyan vegeta-szerűséget, amiben nincsen só, a fűszerek szárítással vannak tartósítva. Sót pedig nagyon-nagyon minimálisat. Sűrítésnek keményítőt használok évek óta.
Pl. bazsalikomos csirkemell főtt krumplival és paradicsomszósszal. Amikor már halat is evett: sütőfóliába beledobtam rengeteg zöldséget, rá a zöldfűszeres halszeletet, be a sütőbe. A húslevesből a zöldséget is megkapta, mindig főztem neki bele csirkemellet. Rakott krumplinál a tepsibe csináltam egy olyan szegletet, ahol csak krumpli, tojás van. Így értettem, hogy átvariáltam a recepteket.
Egy idő után elég volt az illúzió, hogy ugyanazt eszi. Egy itteni anyuka pl. átlapátolja a bébiételes üvegbe a saját főztét.
Üdv:1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!