2,5 hós baba éjjel nehezen alszik vissza. Ötletek?
ha szerencséd van, kinövi. Az én babámat is másfél órát altattuk egy időben, kb. másfél hónaposan. Egyik napról a másikra kinőtte. Mostmár max fél óra peluscserével, evéssel, mindennel együtt. De pár napja már az éjszakát is átalussza rendesen, ma reggel például fél 8-ig aludt.
Esetleg megpróbálhatod este későn fürdetni. Mi 10 órakor fürdetjük, 11-kor fekszik. Mióta így csináljuk, 4-5 óra előtt szinte soha nem kelt fel. Azt már nem tudom, hogy a hamar visszaalvás összefüggésben volt-e a késői fürdetéssel, de elképzelhető. Annyira elfárad a fürdésbe meg az esti evésbe, hogy a tápi végébe teljesen beájul. Úgy alszik, mint a bunda.
Első gyerekemnél mindig szopi után volt a peluscsere éjjel is. Sokat küzdöttem vele, mire sikerült visszaaltatni.
Második babámnál már éjjel nincs peluscsere, csak ha nagy dolog történik. Éjjelre Pampers fehér prémium pelust adok a gyerekre, száraz marad a bőre. Elég drága pelus, de akcióban viszonylag elfogadható áron van és éjjelre nekünk nagyon bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!