Akik később vették észre, hogy terhesek, mikor és hogyan derült ki?
Figyelt kérdés
Tehát már legalább az első trimeszter vége körül jártatok. Vagy mégtovább.2011. jún. 10. 12:20
1/1 anonim válasza:
Nálam a következő volt:
Kimaradt mensi, csináltam 2 tesztet, negatív lett mindkettő. Semmi terhességre utaló tünet nem volt, így azt hittem, megint nem jött össze. Utána volt pecsételős vérzésem, na mondom most akkor tényleg nem sikerült. Aztán kb.2,5 hét múlva rosszul lettem a cigitől (sajnos szívtam, mert ugye azt hittem nincs baba!), akkor megint teszt, és az már erős + volt!!!
Szóval nekem semmi tünetem nem volt, se rosszullét reggelente, se cicifeszülés, azóta sem vagyok szagok miatt rosszul, de az az egy szívás a reggeli cigiből... hát gyomorforgató volt.
29 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!