Akik a terhesség elején még "rendesen" menstruáltak, azok hogy vették észre, hogy mégis baba van a dologban?
Mert mindig azt olvasom, hogy az első biztos jel a babára, hogy kimarad a mensi! És ha nem? Vagy akiknél nem maradt ki, tervezték a babát, és azért teszteltek? És ha valaki nem tervezi, de nem is tudja? Vagy egyszercsak elmarad?
Csak érdekelne a dolog!:)
Légyszi normális válaszokat!
Az első hónapban én is menstruáltam a másodikkal, igaz, nem 4 napig, csak 2 és fél napig, de előtte két hónappal álltam le a gyógyszerről és össze-vissza lett a ciklusom, betudtam vérzésnek.
Viszont fura volt a közérzetem. Sehogy sem volt kényelmes, fáradékony lettem, feszült a cicim, nem kívántam a kedvenc kajáimat, később kemény hányinger stb.
Az első babával semmi ilyesmi tünetem nem volt, most mire leesett a tantusz, már 8 hetes terhes voltam. :)
Vele viszont később is volt pecsételő vérzésem, gyógyszert is kaptam, kórházba is raktak egy hétre.
Az elsővel semmi, elmaradt a vérzés, teszteltem, aztán doki megerősített, 9 hónapig egy pötty vér sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!