Otthoni tesztelés: pohárba pisilni és 24 óra múlva ha belemártott gyufaszálra ráragad valami tejföl féleség, terhesek vagyunk. Igaz?
sziasztok, en is kiprobaltam, igaz hurkapalcaval, mert gyufam nem volt itthon, elfelejtettem. semmi sem ragadt ra, de a vizeletben kavargott vmi "homaly", de nem rakodott le az aljara meg 24 ora elteltevel sem. ja, es nekem negy napja kesik...
szoval, ha esetleg en terhes is vok, szerintem ez a modszer csak akkor mukodik, amikor a terhesseg mar elorehaladottabb...
Sziasztok!
Tegnap ilyen tájban kezdtem el ezt a "tesztet".
Nekem is kb.1 cm vastagon volt az alján átlátszó fehér valami és 1 pár teljesen fehér valami úszkált még a tetején.Nem ragadt semmi a gyufára.Tegnap volt a 22. napom.
Sziasztok! Érdekes amiről beszélgettek, de mint a teszt ez sem mindenkinél válik be. A barátnőm már elhagyta a terhesség 1 harmadát amikor a teszt kimutatta hogy terhes :D Érdekes volt. Én ugyan azzal a fajta tesztel már 3 hetesen tudtam hogy terhes vagyok.
A vizeletben pedig a fehérjék választódnak ki az az a fehér ami az alján van. Ha valaki elmegy vizeletvizsgálatra ugyan ezt az eredményt kapja meg papíron. Ne feledjétek hogy a vizelet egyfajta salakanyag ürítés. Ha régen néztétek az egyszer volt hol nem volt volt egyszer az élet című rajzfilmet abban pont volt egy ilyenről szóló rész :) Szerencsére én meg tudtam szerezni :P
Jó tesztelgetést. Ha újra babát szeretnénk lehet hogy én is kipróbálom majd.
9 hónapos kisfiú anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!