Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Otthoni tesztelés: pohárba...

Otthoni tesztelés: pohárba pisilni és 24 óra múlva ha belemártott gyufaszálra ráragad valami tejföl féleség, terhesek vagyunk. Igaz?

Figyelt kérdés
2009. márc. 16. 13:09
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
100%
sziasztok énis kiprobáltam , de nekem is csak ilyen fehéres fágyolszerü trutyi van az alján !! gyufán nekem se semmi!!:))) ciklus 21 napján !!!!
2009. márc. 19. 10:39
 62/67 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok, en is kiprobaltam, igaz hurkapalcaval, mert gyufam nem volt itthon, elfelejtettem. semmi sem ragadt ra, de a vizeletben kavargott vmi "homaly", de nem rakodott le az aljara meg 24 ora elteltevel sem. ja, es nekem negy napja kesik...

szoval, ha esetleg en terhes is vok, szerintem ez a modszer csak akkor mukodik, amikor a terhesseg mar elorehaladottabb...

2009. márc. 19. 11:41
 63/67 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Én is kipróbáltam. Nekem is fátyolszerű valami kavargott csak benne, és a gyufaszálon semmi. Tegnap reggelre viszont meg is jött, sajnos.
2009. márc. 19. 15:46
 64/67 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Tegnap ilyen tájban kezdtem el ezt a "tesztet".

Nekem is kb.1 cm vastagon volt az alján átlátszó fehér valami és 1 pár teljesen fehér valami úszkált még a tetején.Nem ragadt semmi a gyufára.Tegnap volt a 22. napom.

2009. márc. 20. 09:20
 65/67 A kérdező kommentje:
Mi lehet vajon az a rengeteg fehér?? Nekem is volt..
2009. márc. 20. 12:02
 66/67 anonim ***** válasza:
100%
franc tudja,de jó lenne megtudni
2009. márc. 20. 20:35
 67/67 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Érdekes amiről beszélgettek, de mint a teszt ez sem mindenkinél válik be. A barátnőm már elhagyta a terhesség 1 harmadát amikor a teszt kimutatta hogy terhes :D Érdekes volt. Én ugyan azzal a fajta tesztel már 3 hetesen tudtam hogy terhes vagyok.

A vizeletben pedig a fehérjék választódnak ki az az a fehér ami az alján van. Ha valaki elmegy vizeletvizsgálatra ugyan ezt az eredményt kapja meg papíron. Ne feledjétek hogy a vizelet egyfajta salakanyag ürítés. Ha régen néztétek az egyszer volt hol nem volt volt egyszer az élet című rajzfilmet abban pont volt egy ilyenről szóló rész :) Szerencsére én meg tudtam szerezni :P

Jó tesztelgetést. Ha újra babát szeretnénk lehet hogy én is kipróbálom majd.

9 hónapos kisfiú anyukája.

2009. márc. 23. 09:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!