Otthoni tesztelés: pohárba pisilni és 24 óra múlva ha belemártott gyufaszálra ráragad valami tejföl féleség, terhesek vagyunk. Igaz?
Figyelt kérdés
2009. márc. 16. 13:09
22/67 A kérdező kommentje:
Nekem picit távolabb:26-27én tehát 10-11 nap de eléggé türelmetlen vagyok hogy őszinte legyek:)
2009. márc. 16. 14:38
23/67 anonim válasza:
Nekem kb. 25-én, de nagyon kíváncsi vagyok a tesztedre.Én is kipróbálom.
24/67 A kérdező kommentje:
de izgi:)
2009. márc. 16. 14:58
25/67 anonim válasza:
Mindenképpen írjátok meg holnap az eredményt! Én is nagyon kiváncsi vagyok!
Remélem babásak vagytok és ez kimutatja!
26/67 anonim válasza:
Igen írjátok meg!Én is kipróbálom!
27/67 anonim válasza:
Az eszem megáll. Szépen kérjük a leendő anyukákat mindenképp irják meg az eredményt, nagyon várjuk.
28/67 anonim válasza:
Szerintem ez egy marhaság. Azért nem kellene minden maszlagot bevenni!
29/67 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok, de nagyon.
30/67 anonim válasza:
Biztos beszállok:-)
elvileg 28ra kéne jönnie, de 10én volt pém,szóval 24-re nem várom és nagyon szúr a cicim, és feszít a pocim, és nem bírom tovább, hogy megtudjam, h ennyire érzem, vagy csak képzelem:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!