Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Otthoni tesztelés: pohárba...

Otthoni tesztelés: pohárba pisilni és 24 óra múlva ha belemártott gyufaszálra ráragad valami tejföl féleség, terhesek vagyunk. Igaz?

Figyelt kérdés
2009. márc. 16. 13:09
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Tegnapi 13:49-es válaszoló vagyok! Aki nem terhes! Onnan tudom, hogy sajnos a nem várt tegnap előtt múlt el! :( Úgyhogy új hónap-új reményem van! :) Ma reggel otthon nem jött össze a reggeli pisi, de holnap reggel mindenképpen kipróbálom és megírom, mi van nálom! Milyen is lesz 24 óra múlva... :) A többiekkel mi a helyzet?
2009. márc. 17. 14:46
 42/67 A kérdező kommentje:

14:46 de akkor ne csináld meg ha nem vagy terhes így fölösleges ezt annak tanácsolják akik legalább 3 hetet elérték a ciklusban.. tehát első pár napban esélytelen a tesztelés ugy mind a normális tesztnél is..

Többiek: Nálatok mi a helyzet? Jázmin

2009. márc. 17. 14:51
 43/67 anonim ***** válasza:
100%
Hol vagytok kismamik akik tegnap megígérték,hogy megcsináljtok?
2009. márc. 17. 14:54
 44/67 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Új hozzászóló vagyok és szeritem lehet benne igazság.A régi hagyományos dolgokban még sosem csalódtam.Pl.almába szúrt szög vashiányra,hagymaleves megfázásra stb.Az őseink is megtudták valahonnan,hogy babát várnak és akkor még nem volt teszt,így saját maguk fedezték fel a dolgokat és ez a "teszt "is ősi módszer lehet.Most vagyok a menzesz közepén,de minden képpen ki fogom próbálni.Kérdem én,ha a test hőmérséklete jelezhet dolgokat akkor a testnedv(hüvelynedv)miért ne jelezhetne?

Írjatok eredményeket,én mindenképpen meg fogom írni,de nem most majd 2 hét múlva.

2009. márc. 17. 15:58
 45/67 anonim ***** válasza:
100%
Mert a vizeletnek semmi köze a hüvelyhez.
2009. márc. 17. 16:07
 46/67 anonim ***** válasza:
100%
14:46-os vagyok! Értettem, hogy a kismamáknál mit kell jeleznie a tesztenél! Viszont én kiváncsi vagyok, hogy úgy, hogy nem vagyok babás mit jelez! Csak pusztán érdekel, nameg, ha most megcsinálom, akkor három hét múlva ha a teszt eredmény más lesz, legalább gyanakodhatok! :) Ezért szeretném kipróbálni!
2009. márc. 17. 17:25
 47/67 anonim ***** válasza:
100%

15:58 hozzászóló 16:07-nek

A zárójelbe nem írtam bele a vizeletet és egyéb testi folyadékot,nedvet,váladékot.Gondoltam nem írok le mindent.Valóban nincs köze a vizeletnek a hüvelyhez,de akkor miért vizelet kell a teszthez?Miért nem hüvelyváladék?Na ezt még ragozhatnánk.A lényeg: LEHET benne igazság.

2009. márc. 17. 17:44
 48/67 anonim ***** válasza:
100%
Mert a vizeletbe választódik ki a VÉRBŐL egy csomó minden. Meg könnyebb gyűjteni, mint a hüvelyváladékot. No meg nagyobb mennyiségben van.
2009. márc. 17. 17:46
 49/67 anonim ***** válasza:
100%
Úgy néz ki a leendő kismamik cserben hagytak. Nagyon vártuk ám a tesztelés eredményét. Holnap 4 körül még beugrom és leirom nállam mi az eredmény.
2009. márc. 17. 18:23
 50/67 A kérdező kommentje:
Szerintem is van némi igazság benne VISZONT: a vizeletnek van köze hozzá ugyanis ha belegondoltok az igazi teszthez is vizelet kell.. :)
2009. márc. 17. 19:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!