Otthoni tesztelés: pohárba pisilni és 24 óra múlva ha belemártott gyufaszálra ráragad valami tejföl féleség, terhesek vagyunk. Igaz?
14:46 de akkor ne csináld meg ha nem vagy terhes így fölösleges ezt annak tanácsolják akik legalább 3 hetet elérték a ciklusban.. tehát első pár napban esélytelen a tesztelés ugy mind a normális tesztnél is..
Többiek: Nálatok mi a helyzet? Jázmin
Sziasztok!
Új hozzászóló vagyok és szeritem lehet benne igazság.A régi hagyományos dolgokban még sosem csalódtam.Pl.almába szúrt szög vashiányra,hagymaleves megfázásra stb.Az őseink is megtudták valahonnan,hogy babát várnak és akkor még nem volt teszt,így saját maguk fedezték fel a dolgokat és ez a "teszt "is ősi módszer lehet.Most vagyok a menzesz közepén,de minden képpen ki fogom próbálni.Kérdem én,ha a test hőmérséklete jelezhet dolgokat akkor a testnedv(hüvelynedv)miért ne jelezhetne?
Írjatok eredményeket,én mindenképpen meg fogom írni,de nem most majd 2 hét múlva.
15:58 hozzászóló 16:07-nek
A zárójelbe nem írtam bele a vizeletet és egyéb testi folyadékot,nedvet,váladékot.Gondoltam nem írok le mindent.Valóban nincs köze a vizeletnek a hüvelyhez,de akkor miért vizelet kell a teszthez?Miért nem hüvelyváladék?Na ezt még ragozhatnánk.A lényeg: LEHET benne igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!