Kávé, capucsino, cigi, energiaital, csípős, savanyú. Stb. ilyen dolgokat ittatok vs ettetek amikor terveztétek hogy teherbe akartok esni?
Szia!
Én mindent ettem+ittam 8kávé, alkohol, csípős, savanyú stb), amit előtte is. A cigit már pár évvel előbb letettem. Aztán amint kiderült, hogy terhes vagyok teljesen mellőztem az alkoholt és napi egy csészére csökkentettem a kávét. Aztán kezdetben olyan rosszul voltam, hogy semmit nem ettem szinte, így amikor elmúlt a rosszullétes időszak mindent ettem, amit csak kívántam.
Szia!
A cigit pár éve letettem,kávét 2 bögrével iszom,de ez inkább tej egy kis kávéval.Csak vörös bort iszom néha,de azt is este,ha éhes vagyok.A csípőset imádom és nem tudok lemondani róla,de nem is kell.A tasakos élelmiszereket kerülöm,mert tele van E-vel és az nem terhesen is káros.Plusz multivitamint iszom terhes vitamin helyett,amiben szintén van folsav,a szelént kukoricával és egyéb sárga zöldségekkel pótolom.Fogyókúra felejtő(világ életemben fogyóztam),helyette inkább elkezdtem sportolni,no persze nem megeröltető sport csak egy kis bicaj,gyaloglás futópadon és egy kis elipszisgépezés.Elmentem nőgyógyászhoz a "projekt" előtt,rákszűrés,kuki ultrahang és mindent rendben talált.És keződött a babagyártás.Március elején volt az első próba,de sajnos sikertelen volt,de sebaj majd legközelebb.Ja,és mérd a reggeli hődet(szájban nyelv alatt v. hüvelyben),nekem teszt helyett is bevállt.
Sok sikert!!!!
Én nem iszom kávét, néha ugyan lecsúszik egy-egy pohár bor, mikor a barátainkkal találkozunk, és sosem cigiztem. Viszont a kóla... Én nem tudok (egyenlőre) lemondani róla, totál függő vagyok. Még egyenlőre nem estem teherbe :(
De a szomszédom is kólázik, ő most márciusra van kiírva.
11:57-es vagyok
Valóban teljes ciklus kell ahhoz,hogy kiismerd.Nekem olyan szabályos,ahogy a nagykönyvben meg van írva.Szóval nem izgulok,hogy sikerült vagy nem,mert a hőgörbébmből tudom és a teszten is spórolok.Peteéréskor egy kicsit leesik majd ível felfelé és az jó jel,ha fent is marad a nemvárt után is.Nekem az alaphőm 36.1,ovu-kor lemegy 36 alá majd ível felfelé.Sajnos menzesz előtti napon vagy aznap leesik a hő és az nekem tuti mensi.Sőt,most előbb is jött meg,mint kellett volna,de a hőm ezt jelezte,így nem ért váratlanul.Minden reggel 8kor nyelv alatt,ágyban mérek és csak annyit mocorgok,hogy a lázmérőt bekapjam:)
Persze mindenkinek más lehet,ez csak az én tapasztalatom.Egyedül ciklus utolsó napján izgulok,hogy fent maradjon a hőm,de eddig nem akart ott maradni.Na majd most:D!!!
Druk nektek!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!