Napi 1 energiaital nagyon káros ha babát szeretnénk? És
a sok tej? Napi 1 litert iszok!
Figyelt kérdés
2010. nov. 8. 13:36
1/7 anonim válasza:
Nem tudom, de én megittam napi egyet, volt hogy kettőt, és terhes lettem, bár nem tervezett baba volt. Utána persze már nem nagyon ittam, csak keveset, de az meg kellett, mert a terhességgel nagyon leesett a vérnyomásom, felkelni is alig bírtam, a kávéttól meg rosszul voltam. Úgyhogy kellett valami, amitől kicsit szintben leszek. Nem volt semmi problémám a terhesség során, és a baba is egészséges lett.
2010. nov. 8. 13:40
2/7 anonim válasza:
Elméletileg szinte minden káros a mai felfogás szerint. Gyakorlatilag meg születnek makk egészséges gyerekei olyanoknak is akik piálnak, dohányoznak terhesség alatt.
Sztem lutri, és mindenki maga dönt, hogy mivel kockáztat.
2010. nov. 8. 13:44
3/7 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Nekem nagyon rossz volt az életvitelem, energiaital és kávé naponta akár többször is, mert gyászosan alacsony a vérnyomásom aztán meg persze már csak megszokásból is. Emellett persze buliztam, ahol ittam is. Fiatal vagyok és nemtörődöm voltam. Na hopp! Becsúszott a baba! (:
Azóta semmi csak kávé, az is orvosi utasításra, mert mikor kiderült, hogy babát várok még kávét sem ittam. Csak akkor meg jöttek az ájulások a tartósan 100 alatti vérnyomás miatt és ezért kell.
Most a 30. hétben vagyunk és nem hazudok, egy korty energiaitalt ittam összesen (: Csak az íze kedvéért.
2010. nov. 8. 13:55
4/7 anonim válasza:
Minek neked napi egy liter tej?....
2010. nov. 8. 16:07
5/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de imádom a tejet, főleg a kakaót. Reggel és este megiszok 2 dl kakaót, na meg napközben is. Tejmániás vagyok.
2010. nov. 8. 17:09
6/7 anonim válasza:
szia , az energiaital biztos nem hasznal , a tejjel kapcsolatosan pedig en is akartam ezt mar kerdezni , mert en is eleg sok tejet ( kakaot) iszok , reggel es este egy egy cseszevel , es itt olvastam egyszer hogy nem jo annak aki babat szeretne a tul sok tejtermek , viszont probaltam rakeresni mashol de semmi ilyet nem talaltam , ugyhogy erre en is kivancsi lennek ...
2010. nov. 8. 20:09
7/7 anonim válasza:
Én napi egy energiaitalt mindig megittam és makk egészségesek a gyerekeim.A tejet azt kicsit vissza kéne venned,mert lehet h tejallergiás lesz a picid:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!