Lányok nemsokára itt a vége és talán a kezdete mindennek? Akik 19-20-21-re nem várják, hogy vagytok?
Remélem nem haragszol ha én is írok!Én csak jövő hónapra vagyok kiírva de már nagyon izgulok meg persze félelem is van bennem.De neked most már tényleg itt a terhességed vége és egy új élet kezdete.Mesélj hogy vagy?Hogy telt az elmúlt 9 hónap?Milyen nemű lesz a csöppség?Első baba vagy már van tesó is?Kitartás nem sokára már a kezedben foghatod!
Üdv:34 hetes kismama
ÓÓ jajj!! bocsi de elirtam a kérdést! Én még csak most várok a babára!Menses elött vagyok vagyis tegapra vártam,de még semmi! Te elöttem jársz jóval :D
De azért kérdezhetek tőled,hogy mit éreztél a terhesség elején!?
Nem, te írtad félre, az első értette félre!:))
Igaz, én már 9 hetes vagyok, de azért szorítok!
Első vagyok!Tényleg én értettem félre de így most már helyre raktam a dolgokat.Szorítok akkor,hogy ne jöjjön meg.Én egyébként nem éreztem semmi változást a terhesség elején.Szerencsére elkerültek a terhességi rosszullétek az egész terhesség alatt.Most kezd picit nehezebb lenni mert lassan a 9.hónapban vagyok és azért most már kezd kicsit nehézkes lenni a nagy pocim és hamarabb el is fáradok mint előtte.A lényeg,hogy egészséges kisbabánk szülessen és mi édesanyák is egészségesek legyünk.Ez a kis kellemetlenség annyit megér,hát nem?
Majd írj,hogy mi történt!Jön-e a baba?
Sziasztok!
Nekem ma van a 28. napom, altalaban 28/29-re szokott megjonni, de eddig semmi. Par napja mindjart megjon erzesem van, majd leszakad a mehem, de meg nem is barnaztam (en elotte 1-2 napigszoktam)
Volt 34 napos ciklusom is,ugyhogy varok meg egy kicsit a tesztelessel,de valahogy masmilyennek erzem a hasfajast.
En meg birok varni a tesztelessel, inkabb a ferjem a kivancsibb :-) De mivel csak hetvegen tudjuk megnezni egyutt igy lehet vasarnap en is ellovok egy tesztet hatha pozitiv!
Mindenkinek nagyon drukkolok,kivancsi vagyok kinek mi sikerult;irjatok majd meg az eredmenyt!
Gratulálok a positív tesztelőnek!
a kismamának pedig szorítok hogy egészséges szép babája legyen!:D
Én már kicsit ideges vagyok,tesztet még nem merek csinálni,mert a rövidebb ciklusom 35 nap a hosszabb 38 és fogalmam sincs hogy mikor lehetett peteérésem! (lehet nem is volt):((ma viszont már a 39.napon vagyok és még semmi!ennyire nem húzódott még el soha! még várok pár napot és tesztelek!
Sziasztok!
Nekem elvileg 6.án 7.én volt ovum(14-15.ciklusnapon)..Múlthéten elkezdtem nagyon picit barnázni,az ovura 7 napra,és egészen a 12.dpo ig barnázgattam de mindig csak a wc papíron látszott,az nap volt egy kicsit több rózsaszínes nyákom is,azt hittem megjött.Azóta ez a 3.napom,még minimálisabb barna hajszál csíkok vannak wc papíron kb 1-2szer egy nap..
Szóval 2napja nem tudok este elaludni,folyton forgolódok mert sehogy sem jó,hajnali 3-4 körül tudok elaludni..Tegnap este nagyon rosszul lettem,émelyegtem..Ma nagyon izom fájdalmam van és szédülök szinte egész nap..Kb 20 percig voltam jól,addig kitakarítottam a fürdőt és sepregettem,de még rosszabbul lettem,majdnem összeestem úgy szédültem,és hányingerem lett.Folyton puffadt a hasam és a méhem néha szurkál..Ja és kb egy hete rengeteget pisilek.A melleim néha szurkálnak.
Ja és most hétvégére saccolom a nemvártat..Ma van a 30.ciklus napom..
Volt egy vetélésem márciusban 7 hetesen,áprilisban normálisan megjött,két napig barnáztam előtte nagy mennyiségben,tehát a mostani barnázás az semmi ahhoz képest..Mivel áprilisban jött meg,így nem tudom hogy hány napos a ciklusom,de holnap csinálok tesztet.Bocs hogy ennyit írtam..:)
Mindenkinek sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!