Tegnap pozitivat teszteltem, de már több, mint egy hete menstruációs görcsök jönnek, néha erősebb. Most eléggé aggódom, hogy esetleg egy menstruáció jön és vége mindennek, vagy ez normális? Aggódom!
Szia! Nekem mikor meg kellett volna jönnie aznap pozitív lett a tesztem de elkezdtem minimálisan barnázni és a hasam is nagyon görcsölt néha annyira hogy minden percben arra készültem hogy megjön!Aztán elmentem dokihoz, a barnázásra kaptam utrogestant és azóta el is múlt és mostmár a hasam sem görcsöl!
7h kismama:)
7 hétig görcsöltem a 8.héten erös görcs és a végén már vér jött igy elveszitettem a babám...nekem nem adtak rá semmien gyogyszert mert barnáztam végig és elöre közölték h ne ijedjek meg ha netán vér jönn mert inkább igy veszitsem el mint ha megkénne szülnöm, 8.héten már egyedül maradtam ..
mennj orvoshoz és kérj rá gyogyszert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!