Hány évesek vagytok akik szeretnétek babát? Mindenki válaszoljon kérlek titeket!
Figyelt kérdés
kiváncsi vagyok ki a legfiatalabb!és a legidősebb!köszönöm2009. márc. 13. 19:11
51/66 anonim válasza:
Szia! Én 20 éves korom óta babát szeretnék, és hiába voltam komoly kapcsolatban a pasi nem akart családot még, azóta egy másik férfi felesége és egy 9 hós gyönyörű kisfiú anyukája vagyok és most márciusban múltam 28 éves 1 hónapig kellett próbálkoznunk :D a szerencsések közé tartozom
52/66 anonim válasza:
Szia!
Én idén leszek 33. :) Bár már 22 évesen akartam babát, most találtam megfelelő apajelöltet hozzá :)
Üdv
53/66 anonim válasza:
Ja, és a férjem 27 éves :) Két hónapja próbálkozunk. Az előző vagyok.
55/66 anonim válasza:
31éves vagyok és még mindig nem vagyok biztos mibe vágnék bele.:-D
De azért nem lenne rosz ha kivételesen nekem jönne össze és nem Másnak:-P
56/66 anonim válasza:
31 vagyok március elsején vágtunk bele a párommal (ő 32)
Elvileg kettőt szeretnénk. :)
57/66 anonim válasza:
Én 19 vagyok, és már lassan beindítjuk a baba projectet! Remélem sikerrel fogunk majd járni!:)
58/66 anonim válasza:
én 22 párom 27éves és 8 hónapja próbálkozunk. sajnos még nem jött össze..
59/66 anonim válasza:
Szio,en 19eves vagyok!febr.23-an szultem!Boldog kiegyensulyozott,fiatal csalad vagyunk!!!!:)
60/66 anonim válasza:
Az elozo vagyok ismet!!!Nekunk is 5 honap utan jott ossze!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!