Érdekelne, hogy a magyarokról mit gondolnak külföldön? Ha Te külföldön laksz, kérlek mindenképpen írd meg nekem! De mindenki ha tud, válaszoljon!
Amerikában pl. a Hungary-k hungrik...így hallottam.
Meg hogy az osztákok a cigányokkal azonosítanak minket.
Kedves első!
Írtam, h hallottam. Azért a kérdés, mert fenntartásaim vannak a hallottakkal. Szóval, szerinted?
Szerintem az első válaszomból már kiderült, hogy mit gondolok róla, de akkor kifejtem.
Az, hogy Ausztriában a cigányokkal azonosítanak, teljesen nonszensz. (Még a propaganda-oldalak közül is csak az alja színvonalon olvashatsz ilyet)
Az pedig, mi, hogy Hungary-k? Tudtommal angolul a magyar hungarian, ami messze nem cseng össze a hungry-val. A Hungary összecsenghet, de csak ha nem figyelsz jól, vagy az illető borzalmasan érthetetlenül beszél. Ez szintén ökörség.
Hogy külföldön mit gondolnak rólunk? Nos, az attól függ hogy mennyire műveltek, honnan értesülnek vagy például hogy jártak-e Magyarországon. Ez a dolog semmiben nem különbözik attól, hogy nálunk mit gondolnak a külföldiekről.
Hungary, ha gyorsan ejted ki, kicsit hungry-nak hangzik.
Egyébként eléggé lenéznek minket, a történelem miatt, főleg az I. és II. VH miatt.
Német, Holland és Lengyel cserediákok voltak nálam. A lengyelek voltak a legjobban oda-vissza értünk, a lengyel-magyar barátság volt a fő téma, tisztelik az alkoholkultúránkat xD
A hollandok úgy különösebben nem említettek semmit, de barátságosnak tartottak minket.
A németek meg folyamatosan inkább azzal foglalkoztak, hogy mi mit gondolunk róluk a múltjuk miatt, mert hogy ugye nácizmus..
Most idegenforgalomban dolgozom, szinte csak külföldiekkel beszélek, de a 99% nagyon jól érzi magát :))
http://www.youtube.com/watch?v=ffokJJveeY4
kb a 6. percnél kezdődik a lényeg. román, olasz, holland, török fiatalok mondják el a véleményüket kis csapatunkról, és ezáltal a magyarokról kapott képről. persze, van benne némi nyalás is, de amúgy édesek :)
mi voltunk a crazy hungarians :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!