Hány évesek vagytok akik szeretnétek babát? Mindenki válaszoljon kérlek titeket!
Figyelt kérdés
kiváncsi vagyok ki a legfiatalabb!és a legidősebb!köszönöm2009. márc. 13. 19:11
41/66 anonim válasza:
Én 19 vagyok, fél éve próbálkozunk, eddig még semmi, remélem azért hamarosan mindenkinek összejön:)
42/66 anonim válasza:
28 éves vagyok,és 8hónapja próbálkozunk.
43/66 anonim válasza:
Én 23 voltam mikor a fiam született, most 26 vagyok és szeretnénk neki tesót. :)
44/66 anonim válasza:
szia 32 leszek a nyáron, a párom 31. több mint 2 éve probálkozunk, sajna eddig semmi. én 2-t szeretnék pedig
45/66 anonim válasza:
33 leszek, 6. hónap hogy próbálkozunk- ma + tesztet csináltam. remélem ennyi maradt a próbálkozás.
46/66 anonim válasza:
Szia! Párom 31, én 28 éves vagyok. 1 éve próbálkozunk.
47/66 anonim válasza:
22 vagyok és már nagyon szeretnék!
48/66 anonim válasza:
Én idén leszek 30.Van már kettő gyerekem, de a harmadik már fél éve várat magára,sajnos.
49/66 anonim válasza:
18 vagyok, és nem érzem magam botrányosan fiatalnak egy babához...
50/66 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolonak üzenem!nem az számítt hogy mennyi idős vagy hanem hogy milyen felkészült,megfontolt stb.!sok mindenkit ismerek akik 16-17évesen letek terhesek de nem látcik meg a nevelésben hogy fiatalon szültek!és nagyon jó anyák!
2009. márc. 15. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!