Mi a véleményetek a Forgács Intézetről?
Figyelt kérdés
Ha fizetem a TB- t akkor kell külön még fizetnem az ellátásért?2011. máj. 18. 14:29
1/5 anonim válasza:
Igen, fizetni kell, ez magánintézmény. Nővéreméknek nemsokára születnek a kicsik, akik ott "készültek" :) Ők elégedettek voltak velük.
2/5 A kérdező kommentje:
10-12e ft.a konzultációért. Hormon sorok 20e, spermiogramm 12-15e, átjárhatósági 30-40e
Ezt egy másik fórumon találtam róla! NAgyon drága! Egy átjárhatósági vizsgálat 30.000.- Ft???? baromi sok.
2011. máj. 18. 14:47
3/5 anonim válasza:
Igen, ennyi :(
Az inszemek se olcsók, a lombik pedig 100 ezer körül van :(
4/5 anonim válasza:
Nővéremék durván 200 ezret hagytak ott (gyógyszerekkel, vitamonokkal, stb.) A 4. inszemük sikerült.
5/5 anonim válasza:
Szia! Ha nem állsz túl jól anyagilag, akkor a SOTE-n és a János kórházban (BMC) ingyenesek a vizsgálatok, csak a gyógyszereket kell füzetni. Én jártam a SOTE-ra, de otthagytam és átmentem a BMC-be. Szimpatikusabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!