Ciris Intézetről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Már egy éve hogy próbálkozunk, úgy érzem lépnem kell valamit kivizsgálás ügyben.
Tapasztalatok érdekelnének a klinikáról!
Előre is köszi, ha valaki válaszol!
2011. márc. 17. 12:41
1/4 ketteske válasza:
Szia! Én is pont ezért mentem a Cirisbe. 1 éve semmi...Nekem eddig jó tapasztalatom van, mindenki tök kedves meg a doki is szimpi. Persze akkor lesznek a legkirályabbak, ha csinálnak nekünk egy gyereket :)
2/4 anonim válasza:
Én csak egy konzultáción voltam ott, de nem mentem vissza, mert irtó drága. 100.000,- Ft-ba kerültek volna a vizsgálatok, amiket előírt, a lombik meg Isten tudja mennyi lett volna. De mivel magánintézmény, kevesebben vannak, nem kell annyit várakozni, rugalmasak, és elég színvonalas a hely.
3/4 A kérdező kommentje:
:) Most megyek majd első szűrővizsgálatra! Amúgy "első" vezetsz hőgörbét? Találtak nálad vmi okot már, hogy miért nem sikerül?
Igazából ez a bizonytalanság rossz, hogy úgy érzem minden ok, normálisak a ciklusaim, normális a hőgörbém is, jó időben vagyunk együtt, de mégsem sikerül. Nem is tudom mi a jobb, ha találnának vmi problémát vagy ha nem...
Hamarosan kiderül...
2011. márc. 17. 19:49
4/4 anonim válasza:
Kedves kérdező! Voltál azóta Cirisben? Mi történt? És persze mennyiért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!