Elhalt terhesség utáni következő terhességnél mentetek kivizsgálásra? Mi a véleményetek a debreceni Kaáli Intézetről?
Nekünk szerencsére ilyen gondunk nem volt, "csak" nem jött a baba. 5 évig.
1 max. 2 ilyen után mindenképpen foglalkozni érdemes ezzel. Aki hasonló helyzetben volt, annak a második terhességnél már írtak fel gyógyszert, kúpot, hogy lehetőleg meg is maradjon a baba.
Mi a debreceni Kaáliba jártunk lombikra, elsőre sikerült, nagyon jó orvosunk van/volt, a személyzetről is hasonló jókat tudok mondani. Azt nem tudom, hogy ha tényleg babát vártok, akkor érdemes-e elmenni még kivizsgálásra, hívd fel őket és kérdezd meg, mert erről nekem sincs infom. Bátran kérdezhetsz tőlük, nagyon rendesek.
De egy tanács: mielőbb tesztelj és menj orvoshoz, kérdezd ki, hogy mi legyen, ad-e valamit, hogy megmaradjon a baba. Emlékeim szerint az Utrogestant szokták adni ilyen esetben. Kérdezz és ha kell kérd ki másik orvos véleményét is, ha erőszakosnak kell is lenned.
Ha infora van szükséged a Kaáliról, írj privit, szívesen segítek.
Köszönöm a válaszokat,az együttérzést. Nagyon kedvesek vagytok!
Csináltam tesztet. Negatív lett. Egyik szemem sír, a másik nevet. Sajnálom, h. nem pozitív, sokat jelentett volna. Kicsit "újra kezdhettük " volna. De így legalább nyugodtan elmehetek Debrecenbe.
Ha nem gond lehet, h. meg foglak keresni privát is. Ha elkezdjük , amit minél hamarabb szeretnék,( csak akkor megvárom amíg megjön a menszeszem,) és esetleg tanácsra lesz szükségem. Akárhogy is lesz előre is köszönöm.
A kérdés feltevése óta már lassan 3 év eltelt, de én is csak azt tudom írni, hogy nekem is azt mondta az ambulancián a doki, hogy 2-3 ilyen eset után foglalkoznak a lehetséges okokkal, addig úgy veszik, hogy a természet szelektál. Hát erre csak azt tudom mondani, hogy nekik mindent meg kéne tenniük már az elejétől, és aztán hagyni, hogy a természet szelektáljon. Ha már ilyen fejlett a tudomány, akkor használják ki a koraterhességnél is.
A Kaáli Intézetet nem ismerem (szerencsére?).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!