Mi a véleményetek a Kaáli Intézetről (Pesti)?
Nem olcsó, de ha nem jön a bébi és van rá lehetőségetek, keressétek fel az intézetet.
Mi februárban voltunk elsőnek és Kovács Tímea doktornő mostanra ikreket "csinált" nekünk!
Régóta próbálkoztok?
Köszi, én már elvetéltem, és azóta ami majdnem egy éve semmi... már eléggé el vagyok keseredve. Tudom valaki éveket próbálkozik, és ahhoz képest én még keveset vártam, de nem akarok feleslegesen próbálkozni, ha esetleg hormonra van szükségem ... stb.
Kedves első! Meg tudnád írni ki az az orvos?
hát az hogy ingyenes, azért nem annyira igaz! Egy uh 8000 ha jól emlékszem, konzultáció szintén pénz. Elsőnek inszeminációt javasolják (persze, ha mindent rendben találnak, pl. átjárható vagy) és egy inszem 45e ft, ha hozzászámolod a gyógyszereket, szurikat és odajárást, lehet, hogy megfogsz lepődni.
Nem azt mondom, hogy kifizetethetlen, de nincs ingyen! Vezettem a kiadásokat, hidd el, nem lódítok. Viszont, MEGÉRI!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!