2 tesztet csinaltam,mind a ketton halvanyan mutatja,a masodik csikot,de mutatja,tegnap elmentem dokihoz,azt mondja,h 2-3 hetes terhes lehetek,de meg nem annyira biztos,mert meg elmehet,azt mondja menjek vissza hetfon,es akkor biztosat mond,meg h pihenjek,meg ne fazzak fel.Miert mehet el???nem ertem,kicsit csip ott lent,mintha pisilnem kene,nem jon egy csepp ver sem,nem jott meg a ciklusom,mult honap 15en volt meg utoljara.Akkor miert mondja h meg nem szaz szazalekos:(((((
Akkor legkésőbb május 14.-én kellett volna megjönnie, de inkább akkor számoljunk május 12-vel:
Az alapján is még csak 4 hét és 4 napos kismama vagy! Nekem 4 hét 4 naposan semmit nem láttak 5 hét 4 naposan láttak petezsákot, utána rá két hétre 7 hét 4 naposan látta a doki pulzálni a pici szivét.
Ezt nem tudod még orvosváltással sem sürgetni sajnos.... Nagyon kicsi még a terhesség!
2011. máj. 17. 13:11
22/31 anonim válasza:
utolsó előtti vagyok
én is ugyanezt írtam le.
4 hét 4 nap.
ha pedig a 7-8 héten mész már lesz szívhang is a babának :)
2011. máj. 17. 13:17
23/31 anonim válasza:
Igen, egyszerre küldtük a választ 13:11-kor.
2011. máj. 17. 13:19
24/31 anonim válasza:
oké vettem a lapot :D
2011. máj. 17. 13:20
25/31 anonim válasza:
2012. január 20-ra leszel kiírva! :)
2011. máj. 17. 13:32
26/31 anonim válasza:
A jövő hét végére menj el egy másik dokihoz, akkor már pulzálnia kell a szívecskéjének... :D
2011. máj. 17. 13:34
27/31 anonim válasza:
Szerintem nem úgy értette a doki.Nekem is azt mondta,hogy a "gyártástól" számított 2-3 hetes a pici (nyilván plusz két hét,ha majd számolni kell).Egyébként mikor kérdeztem,hogy mi a teendő most,azt mondta,semmi,minden ugyanúgy megy tovább,3 hét múlva kontroll.Pedig építkezünk,még szoptatok,sokat bicajozom,stb.De tudtam,hogy azért mondja ezt,hogy nehogy beleéljem magam túl korán,hisz még csak petezsák volt.Sok terhesség megy el még a legelején,ezért mondta (de ezt gondolom te is tudod).Ha nem bízol benne,keress másik dokit.Egyébként meg nyugi,nem lesz semmi baj:) A pozitív hozzálláson sok múlik!
2011. máj. 17. 13:42
28/31 anonim válasza:
Mindenképp keress más dokit ha ez ennyire felhúzott!Azt képzeld el hogy az Egyesült Királyságban csak a 12.héttől ismerik el a terhességet,addig nem is vizsgálják meg az embert,csak ha pl. vérzik vagy fáj valamije.. Még azt se tudhatják a kismamák hogy jó helyen van e a pici...Azért pont a 12.héttől mert addig igen sajnos bármi lehet..Velem is alig akartak foglalkozni mikor elvetéltem 7 hetesen,és még csodálkoztak hogy nem látszik semmi az Uh-n(akkor már késő volt)mert még mentőt se kérhettem mikor elkezdődött a vérzés,előbb a körzetihez kellett menni aztán a kórházba,mindez több napot vett igénybe..
Szóval nyugodj meg és keress egy jó orvost!!!
2011. máj. 17. 17:11
29/31 A kérdező kommentje:
En remelem h meg marad a baba,nagyon remelem,mert mostmar egyre jobban vagyom ra,mar most a szivembe zartam:))Nem terveztuk,de ha jott,akkor maradjon mag,nagyon remenykedem benne.IRNI fogok ide h mi a helyzet,amint tudok valamit okes?Koszonom szepen a valaszokat,es h ennyire oszintek vagytok,koszonom meg egyszer.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!