Mi segítene a babám eldugult orrán?
Figyelt kérdés
Nasivin orrcseppet is, Sterimar orrsprayt is, meg gyógyszertárban készített légzéskönnyítő kenőcsöt is használunk, de nem nagyon tisztul neki az orra. Már ordít, ha meglátja az orrszívó porszívót. Már volt egy "szuper" éjszakánk, hogy segíthetnék még rajta?2010. márc. 12. 16:22
1/2 anonim válasza:
Hát durván hangzik, meg 2 emberes, de hátha segít. Gyógyszertárban azt hiszem 50Ft körüli áron kapható fiziológiás sóoldat. Azt egy fecskendőbe fel kell szívni, és az egyik orrlyukon benyomni, a másikon meg a porszívóval szívni. Ún. átmosás. Csak kell vki, aki lefogja, mert neked mindkét kezed foglalt. Ordítani fog, nem vitás, de amúgy is ordít. Mondjuk én 2x tudtam megcsinálni, mert utána senki nem akart segíteni, sajnálták a gyereket.
2/2 anonim válasza:
Ezt az átmosást már én is hallottam, de csak akkor merném megcsinálni, ha már láttam előtte, csak úgy vakon, elmondás alapján nem.
Amúgy a fül-orr-gégészeten is így csinálják (persze nem házi porszívóval), ez az arcüreg átmosás.
Különben egyik ismerősöm is csinálta már és hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!