Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lesz babam vagy nem, segitene...

Lesz babam vagy nem, segitene valaki?

Figyelt kérdés
2 tesztet csinaltam,mind a ketton halvanyan mutatja,a masodik csikot,de mutatja,tegnap elmentem dokihoz,azt mondja,h 2-3 hetes terhes lehetek,de meg nem annyira biztos,mert meg elmehet,azt mondja menjek vissza hetfon,es akkor biztosat mond,meg h pihenjek,meg ne fazzak fel.Miert mehet el???nem ertem,kicsit csip ott lent,mintha pisilnem kene,nem jon egy csepp ver sem,nem jott meg a ciklusom,mult honap 15en volt meg utoljara.Akkor miert mondja h meg nem szaz szazalekos:(((((
2011. máj. 17. 11:42
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a kedvesseget,annyira felhuztam magam,h tiszta stressz vagyok,az ejjel meg nem is birtam aludni sem,annyira orultem,de nem birom ezt a bizonytalansagot sem,mivel nagyon fontos lenne tudjam,mert minden perc szamit,hiszen eskuvore keszultunk,es a baba be zavar itt a keszulodesben,elorebb kell hozni a lagzit,ha jon a kis csillagviragom:)))
2011. máj. 17. 12:21
 12/31 anonim ***** válasza:

11:49-es vagyok!

Ne idegeskedj!Felesleges!

Hagyd a fenébe ezt az orvost!!!!Bunkó!!!

Csak beléd ültette a félelmet!!!!

Vigyázz magatokra!!!!

2011. máj. 17. 12:34
 13/31 anonim ***** válasza:

Tényleg nem tesz jót az idegeskedés... Egyébként én is átestem ezen :) és még nagyon sokan!

Szintén korán mentem orvoshoz és semmit nem látott, még annyit sem mondtak nekem mint Neked... a tesztek pedig pozik voltak, (az elmaradt mensi utáni 4. napon mentem dokihoz). Rá 3 hétre már dobogott a pici szívecskéje (én is láttam:)

TÜRELEM, nyugalom és idő! Egyébként is türelem kell majd a Picúrhoz :) Elkezdhetsz gyakorolni :)

23 hetes km

2011. máj. 17. 12:34
 14/31 A kérdező kommentje:
Koszi koszi koszi tuti h uj orvoshoz megyek,kezdek meg nyugodni.Csutortokon fel keresek egy uj orvost,remelem h addigra mar lesz valami pontosabb,szerintetek?Tegnap voltam dokinal.Nem azert surgetnem,mert turelmetlen vagyok,csak a multheten foglaltunk kerdojellel termet a lagzira,es meg kell mondanom a hetvegen a valaszt,h akkor mi is lesz.Ha el halasszuk,akkor csak jovore kapok csak ujbol helyet,addigra meg ha a Jo Isten is ugy akarja,mar anyuka lennek,aztan jobban szerenem,baba elott lenne az eskuvo:)
2011. máj. 17. 12:40
 15/31 anonim ***** válasza:

szia

te nagyon túlparázod ezt a dolgot

ne legyél már csacsi

minden rendben lesz dehogy megy el a baba !

ne legyél már idegbeteg !!!!!

minket is azzá teszel :)

2011. máj. 17. 12:43
 16/31 anonim ***** válasza:
Hát nem biztos hogy fognak látni valamit... ha látni is fog a másik doki valamit, az is még csak petezsák szerintem. Mióta késik? Gondolom csak pár napja.
2011. máj. 17. 12:44
 17/31 A kérdező kommentje:

Hat mult honap 15-en jott meg utoljara.

..Nem vagyok idegbeteg,csak aggodom,es boldog is vagyok egyben,szerintem ez massal is megtortenik.

2011. máj. 17. 12:52
 18/31 anonim ***** válasza:
Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid?
2011. máj. 17. 13:01
 19/31 A kérdező kommentje:
28 napra ra altalaban megjon,max 30nap utan tuti:)
2011. máj. 17. 13:03
 20/31 anonim ***** válasza:

mult honap 15en volt meg utoljara ?

a doki meg azt mondta hogy 2-3 hetes terhes lehetsz????

ha április 15 én volt meg utoljára

akkor most 4 hét, 4 nap terhes vagy..

hogy számolt az a doki?...

2011. máj. 17. 13:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!