Lesz babam vagy nem, segitene valaki?
Azért, mert az orvosok ilyen kimért ******-ok. Tuti, hogy babát vársz, gratulálok!!! Nekik tudod Te is csak egy vagy a kétszázhúszezerből, akit egy hónapban vizsgál...
Százszor elmondta már sok ember, hogy a HALVÁNY CSÍK IS CSÍK! Hölgyem, Ön gyermeket vár, csak még apró a Szentem!!! :D
ne legyél már ennyire aggodalmas.....
ott van a a kicsi baba vigyázz rá nagyon :)
14 hós baba anyukája
Ez a nőgyógyász elég durván áll a dologhoz!
Ha már elmaradt a ciklusod,akkor legalább 1hónapos vagy!Korábbi terhességet megse tudna állapítani!
Jó,oké...sajna sok buktató van az elején(én is elvesztettem a babámat 6 hetesen sajnos...)De most miért kell így hozzá állni???
Szerintem keress másik orvost,mert ettől nem sok jóra számíthatsz!!!
Minden rendben lesz,neaggódj!!!
Boldog baba várást!!!
Én azt mondom érdemes egy olyan nőgyógyászhoz fordulnod, aki igenis megadja a tiszteletet a leendő kismamának és mosolyogva közli vele a lehetséges jó hírt!
És nem azzal indít, hogy óóóó ez még semmi, vagy ha nem is az, attól még nem biztos hogy megmarad...
Úgyhogy a legszebb időszakod következik, légy nagyon boldog, kiegyensúlyozott, táplálkozz egészségesen és kérj ki véleményt (az új dokidtól) magzatvédő vitaminokról!
Sok boldogságot! :)
Szia!
Azért mondhatta a doki hogy nem biztos hogy megmarad, mert még nagyon fiatal a terhesség, ilyenkor sok pici sajnos mggondolja magát (általában ők betegek, vagy hormonprobléma miatt). De! A TE Picid egészséges, és köszöni szépen jól van!!!!
Valószínű ha már a doki látja a pulzáló kis szívecskéjét akkor mondja majd biztosra (én is ezután kaptam meg csak a beutalókat, és papírt is arról hogy kismama vagyok:)
Addig pedig nyugodj meg, mert az idegeskedés nem tesz jót! Minden rendben lesz!!!!
23 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!