Létezik, hogy tényleg teherbeestem, az alábbiak ellenére?
Ez most nem egy szokásos "lehetek terhes?" kérdés, ha oltogatni jössz, akkor kérlek állj is odébb.
20 éves vagyok, négy hónapja élek szexuális életet. Mindig óvszerrel védekezünk, és még sosem szakadt át.
Ma voltam a háziorvosomnál azzal a panasszal, hogy nagyon intenzív, erős hányingerem és émelygésem van. Erre hasraütésszerűen közölte, hogy "és mi van ha terhes vagy?" Mondtam neki, hogy kizárt, ám őt nem érdekelte. Nem kérdezett semmit (pl. hogy mi újság a menstruációmmal, vagy ilyesmi), beutalt holnap reggelre labórvizsgálatra, amit továbbküldenek nőgyógyászhoz, hogy kiderüljön, terhes vagyok-e.
Tudom, hogy hülyeség, de azóta rajtam van a félelem és az idegesség. Az első reakcióm az volt, hogy ez marhaság, nem vagyok terhes, de hazafelé már mindenféle őrült gondolatok jártak a fejemben, hogy mi van, ha mégis.
A menstruációmnak ma kellene megjönnie, de egyelőre semmi. A hányinger folyamatos, gyakran kell pisilnem, és rossz a közérzetem. A hasam napok óta görcsösen fáj, de ezt eddig a közelgő menstruációnak tudtam be.
Soha, egyetlen alkalomkor sem szeretkeztem a barátommal védekezés nélkül, mindig használtunk gumit, nem szakadt át (mindig ellenőrizzük szex után), arra is figyeltünk, hogy előváladék ne kerüljön belém. Ezek ellenére lehet esély arra, hogy mégis terhes legyek? Én egyszerűen nem tudom elképzelni, de ez a nagyon okos doki annyira megijesztett... nem értem, miért kell minden további nélkül kijelenteni dolgokat, el nem tudják képzelni, ezzel mit okoznak a betegnek...
Holnap labórvizsgálat, de addig megőrülök ettől az őrlődéstől. Kérlek titeket, segítsetek!
(bocsánat a hosszú monlógért, csak szerettem volna tisztázni a dolgokat, a félreértések elkerülése végett.)
Nem tudom mit értesz azalatt, hogy arra is figyeltetek, hogy az előváladék ne kerüljön beléd!!! Mert ha berakta neked a péniszét úgy, hogy nem volt rajta gumi, akkor igenis nagy eséllyel lehetsz terhes!!
Mert azt a férfi nem érzi, és persze te sem, hogy jött-e előváladék!!!
Ha nem rakta be egyszer sem gumi nélkül, akkor valószínűbb, hogy valami vírusod van!
Tesztelj azért reggeli első pisiből!
fősulis vagy? vagy mi akadályoz meg abban hogy várd a babát?
ha szereted a párod itt az ideje,hogy babád legyen!!
sok sikert
Utolsó hozzászólónak: Babavárással kapcsolatban a következő tényezők akadályoznak:
- Nem főiskolára járok, hanem OKJ-s képzésre, ami kötött órarenddel rendelkezik, sok tanulnivalóval.
- Egyelőre nincs saját keresetem, mert a fent említett órarend miatt nem tudok 8 órás melókat vállalni, csak kisebbeket.
- Még a szüleimmel és a testvéreimmel élek, anyagilag nagyon nem állunk jól, nem tudnánk miből eltartani a babát, a párom keresete sem lenne elég. (ő a meló mellett fősulira is jár.)
- Még nem vagyok érett egy kisbabához, ezt érzem, és jó anya szeretnék lenni. Korai még.
Tudod, nem szeretnék egy kisbabát bizonytalan körülmények közé szülni, én azt akarom, hogy először megteremtsünk egy biztos hátteret.
Hatalmas a fejetlenség körülöttem, most nagyon nem lenne hely kisbabának.
Viszont az abortusszal nem vagyok kibékülve, így hát nagyon nehéz helyzetbe kerülnék, ha tényleg babáról lenne szó:(
De ezen ráérek akkor rágódni, amikor kiderül valami biztos is.
Csak gondoltam, teljeskörű választ adok a kérdésedre.
Az utolsó előtti válaszadónak pedig:
az előváladékosat épp úgy értettem, hogy nem került belém gumi nélkül a pénisze egyszer sem, de még a hüvelyem közelébe sem engedtem óvszer nélkül.
mégegyszer:kizárt hogy terhes legyél!!
bocs valamiért lemaradt a vége
Kedves mindenki!
Ma reggel végre megjött a menstruációm :)
Szóval nem vagyok terhes :)
Köszönöm mindenkinek, aki írt és tanácsot adott! Sokat segítettetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!