Terhesség tünetei lehetnek az alábbiak?
Figyelt kérdés
gyógyszert szedtem 2 évig mióta abbahagytam nem jön meg normálisan a mesim fél éve van ez igy. most sem jön meg normálisan már 1hete késik.eddig is kb.2hete késett gondolom most is a gyógyszer a baj.csak az a gáz hogy fáj a hasam néha érzékenyek a melleim de nem hiszem hogy babás vagyok.lehetnek ezek tünetek?2011. aug. 8. 18:47
1/2 anonim válasza:
Nekem most pont egy hetet késett. Olyan tüneteim voltak, amik simán utalhattak volna terhességre is, mégis megjött. Pedig az elmúlt pár évben már rendszeresen jön meg. Mindig... kivéve két évvel ezelőtt egy hónapot (pont augusztus volt az is), amikor a fogyásom miatt késett két hetet. De amúgy soha máskor ilyet nem csinált az utóbbi kb 3 évben.
A mellem érzékeny volt, hányinger kerülgetett folyton, volt még hidegrázásom is (amit a beágyazódásról szoktak írni), meg előjött az allergiám (ami már 5 éve nem volt) meg a pattanásaim is eltüntek (amúgy pattanásos vagyok menzesz idején)... én szerintem tuti pszichésen, tudat alatt produkáltam ezeket a tüneteket.
Tegnap reggel megjött.
2/2 Manka68 válasza:
A tünetek bármit jelenthetnek, nekem minden ciklusban van ilyen. Akkor is ilyen volt, amikor babás lettem. Szerintem lassan menj el dokihoz, hogy tegyen rendbe. Nem hiszem, hogy ezt a tabletta okozza, ideális esetben azonnal helyreáll a hormonháztartás, van akinek kell pár hónap, de olyan is van, akinek szüksége van orvosi közreműködésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!