Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik, hogy tényleg teherbee...

Létezik, hogy tényleg teherbeestem, az alábbiak ellenére?

Figyelt kérdés

Ez most nem egy szokásos "lehetek terhes?" kérdés, ha oltogatni jössz, akkor kérlek állj is odébb.

20 éves vagyok, négy hónapja élek szexuális életet. Mindig óvszerrel védekezünk, és még sosem szakadt át.

Ma voltam a háziorvosomnál azzal a panasszal, hogy nagyon intenzív, erős hányingerem és émelygésem van. Erre hasraütésszerűen közölte, hogy "és mi van ha terhes vagy?" Mondtam neki, hogy kizárt, ám őt nem érdekelte. Nem kérdezett semmit (pl. hogy mi újság a menstruációmmal, vagy ilyesmi), beutalt holnap reggelre labórvizsgálatra, amit továbbküldenek nőgyógyászhoz, hogy kiderüljön, terhes vagyok-e.

Tudom, hogy hülyeség, de azóta rajtam van a félelem és az idegesség. Az első reakcióm az volt, hogy ez marhaság, nem vagyok terhes, de hazafelé már mindenféle őrült gondolatok jártak a fejemben, hogy mi van, ha mégis.

A menstruációmnak ma kellene megjönnie, de egyelőre semmi. A hányinger folyamatos, gyakran kell pisilnem, és rossz a közérzetem. A hasam napok óta görcsösen fáj, de ezt eddig a közelgő menstruációnak tudtam be.

Soha, egyetlen alkalomkor sem szeretkeztem a barátommal védekezés nélkül, mindig használtunk gumit, nem szakadt át (mindig ellenőrizzük szex után), arra is figyeltünk, hogy előváladék ne kerüljön belém. Ezek ellenére lehet esély arra, hogy mégis terhes legyek? Én egyszerűen nem tudom elképzelni, de ez a nagyon okos doki annyira megijesztett... nem értem, miért kell minden további nélkül kijelenteni dolgokat, el nem tudják képzelni, ezzel mit okoznak a betegnek...

Holnap labórvizsgálat, de addig megőrülök ettől az őrlődéstől. Kérlek titeket, segítsetek!

(bocsánat a hosszú monlógért, csak szerettem volna tisztázni a dolgokat, a félreértések elkerülése végett.)

2009. márc. 12. 20:06
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha erősek a görcsök, attól is lehet simán hányingered. Barátnőm minden menszesznél hányingerrel küzd és émelyeg. Egyszerűen ez csak jobban megvisel téged, mint máskor.
2009. márc. 12. 20:41
 12/37 A kérdező kommentje:

A tünetekhez még annyit, hogy nagyon fáradékony vagyok. De ez akár báemi más lehet, időjárás, nyavalyák, akármi...

Még egyszer köszönöm mindenkinek!

2009. márc. 12. 20:46
 13/37 anonim válasza:
100%
nekem is ez volt. csak én simán görcsöltem. (a hasam, 2 héttel előtte) mi is védekeztünk meg minden, leellenőtiztük stb. tiszta idegbeteg voltam, voltam ultrahangon, vettem 3 tesztet, mindegyik negatív lett. de igazán akkor nyugodtam meg amikor megjött. 10 napot késett. szal nyugi, tuti nem v az. ( és pont akkor késett,amikor elakartam kezdeni szedni a tabit ) amúgy az neked se ártana. kiegészítő védekezésként, v csak tabi. élvezhetőbb a szex :) és 1 idő után nem kell aggódnod, a menzeszed is beáll meg jobb lesz :)
2009. márc. 12. 20:49
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
A reggeli elso pisidbol kell tesztet csinalni, ugyhogy reggel fogd fel a pisidet, es kesobb csinald meg vele a tesztet, miutan vettel egyet. De lehet, hogy az ejjel megjon a mensid:))
2009. márc. 12. 20:51
 15/37 anonim válasza:
100%
Ha tényleg védekeztetek becsületesen,nagyon alacsony az esélye! Ezt kizárva,én egy vírusra gondoltam egyből.Most van egy ilyen járvány.
2009. márc. 12. 20:52
 16/37 A kérdező kommentje:

Rendben! A labórvizsgálatra is a reggeli első pisilésemből kell vinnem, akkor majd valamennyit félreteszek a teszthez is!

Fogamzásgátlóval kapcsolatban: 1 hónapig szedtem tablettát, de nagyon meghülyítette a szervezetemet, így a nőgyógyász tanácsára abbahagytam. Ezután azt mondta, most jobb, ha pihentetem egy kicsit a szervezetem, és majd csak 1-2 hónap elteltével írassak fel másik fogamzásgátló tablettát.

2009. márc. 12. 20:56
 17/37 anonim ***** válasza:
80%
lehet terhes mert az óvszer is "csak" 98%-os védelmet nyujt nem 100%-ot... kérlek ird mejd meg h mi lett az eredmény...:) köszi
2009. márc. 12. 21:11
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Te szegény. Szorítok, hogy ne legyél. Nagyon nagyon nagyon nagyon pici esélye van, de nem lehetetlen, sajnos... tegyél félre magadnak is vizeletet, és vegyél tesztet, és holnap végezd el. Amúgy a laborvizsgálat eredményét mikor kapod meg?
2009. márc. 12. 21:33
 19/37 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mikor kapom meg, azt a helyszínen szokták közölni. Általában 2-3 nap.
2009. márc. 12. 21:39
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Újra utolsó: mindenképpen írd meg, mi lett. Szorítok!
2009. márc. 12. 21:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!