Aki május 21-re nem vára hogy érzitek magatokat?
Én is drukkolok nektek! Nekem már van két kicsi fiam, mindkettőnél iszonyat görcsöltem peteérés után és a következő meni előtt. Most megint hasonló a szitu. Megy a hasam, kevereg. És amúgy "pocsék" szaglásom kezd megint kezd visszajönni, és érzem a gyengébb illatokat is...
Szóval még bármi lehet.
Sziasztok!
Én is 23-ra nem várom. És remélem nem is jön. Érzékenyek a mellbimbóim, iszonyatosan görcsölt a hasam peteérés után, néha érzem a hasamat is. kb. ennyi ami nekem van. Meg a remény hogy nem jön 23-án.
Drukkolok mindkettőtöknek!
Sziasztok! Én is csatlakozom hozzátok én is 20-ra nagyon nem várom:)
Tünetem még annyi sincs mint menzi előtt szokott. Ilyenkor már szoktak fájni a melleim,de most semmi. Remélem ez a hónap a mi hónapunk lesz:)
Sajnálom:(
Nekem 2 napja késik,de csináltam tesztet mikor meg kellett volna jönni-e és az negatív lett :(
Annyi tünetem van hogy szurkál a pocakom meg a keresztcsontom és a farcsontom fáj ezt nem tudom hova tenni.
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!