Május 31-re van valaki kiírva? Hogy érzitek magatokat, mekkora a pocakotok, mennyire birtok mozogni? üdv
Szia!
Én június 2-ra vagyok. Jól érzem magam, nagyon sokat rugdos a pici. A pocakom most az utóbbi időben kezdett el igazán nőni, de ennek ellenére már vagy 6 hete kiszúrják, hogy kismama vagyok... A legnagyobb gondot nálam a gyomorégés okozza, erre kell odafigyelnem. Mozogni még elég jól bírok, csak néha kifulladok.
És Ti hogy vagytok?
Mi június 8-ra vagyunk kiírva. Bár szerintem nem húzzuk addig! :) Nekem már szép nagy a pocim. Ebből kifolyólag már nekem sem egyszerű mozogni, főleg amikor éjszaka át kell egyik oldalról a másikra. A babám nagyon aktív. És nagyon erős is! Kicsit félek, hogy idekint is ilyen aktív lesz. :) A nap minden szakaszában bejelentkezik. Az esti órákban szokott főleg műsort adni, valamint hajnalban. Aludni sem egyszerű, mert ő mondja meg, hogy mikor milyen helyzetben aludhatok.
Még nem tudjuk, hogy mi lesz, a jövőhéten megyünk 4D-re. Remélem akkor már nem lesz ilyen szégyenlős! :)
Az én pocakom már elég nagy,2 hónapos koromtól látszik,most meg akkora,hogy az ismerőseim kb. ekkorával mentek szülni.Az
alvással szerencsére nincs gond.Még nem tudom a nemét,mondtak már ezt is azt is,úgyhogy fogalmunk sincs:-) Mostanába kezdtek fájni a csontjaim,a derekamnál és a csípő és a szeméremcsontom is,ezért már eléggé nehezemre esik a sok séta.Rugdosni sűrűn szokott,elég nagy baba a korához képest,1 hete volt 1o48 gr.És a tiétek?Én idáig 1o kg-ot szedtem fel,de magas vagyok és szinte csak a hasamon látszik.Ti hogy álltok evvel?Üdv mindenkinek!
Sziasztok!
Mi jún. 4-re vagyunk kiírva. Nekem is eleg korán elkezdett nőni a pocim. Az utobbi 2 hetben annyira aktivan es erosen rugdos, h nem győzök csodálkozni.
Viszont, 2 napja elegge fáj a mehnyakam, vagyis inkabb ilyen nyomast erzek.. Van vkinek hasonlo? Sztem csak a baba sulya nyomja...
Különben az alvas mar neha eleg zűrös. Most éjjel is a Pici úgy döntött, h minek is aludjunk 2-4ig. Igy virrasztottunk és beszélgettünk :)
Szégyenlős volt a drága.. de remélem pénteken megmutatja magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!