Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kérdésem az LH jóstesztel...

Kérdésem az LH jóstesztel kapcsolatban. Segitenétek?

Figyelt kérdés

ha jóstesztként használom az LH tesztet,akkor csak a reggeli vizeletből látszik csik,vagy a délutániból is?

Ha valaki nem babás,és reggel is és du-án is pozitiv az lehetséges???

Vagy aki nem babás akkor totál negativ a teszt?

2 napja csinálom,és reggel és este is,és igaz kicsit halványabb a csik,de nagyon látszik.

aki nem babás annak semmi nem látszana?

25 napon vagyok,32 naposak a ciklusaim.

Köszönöm.

2009. márc. 12. 16:13
 1/3 anonim ***** válasza:

reggeliből csináld és az a lényeg, hogy mindennap erősebb legyen a csík. Én a 27. naon teszteltem halvány +

, de HCG tesztből.

2009. márc. 12. 17:03
 2/3 A kérdező kommentje:
ha nincs baba akkor nem is látszik semmi?negativ?Köszönöm
2009. márc. 12. 17:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Kétszer használtam ovutesztet, hogy megtudjam terhes vagyok-e. Mind a két esetben pozitivat mutatott a nem várt előtt 3 nappal. Egyik esetben voltam csak terhes. Szóval inkább vegyél terhességi tesztet és várd meg a nem várt mensi napját, az a biztos.
2009. márc. 12. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!