Segitenetek a gorbemmel kapcsolatban?
bocsanat, lemaradt a kommentem valamiert.
nem az a kerdesem, h terhes vagyok-e, mert joforman nem is voltunk egyutt a Kedvesemmel, tegnap jott csak haza. viszont nem tudom, h normalis, h esik ekkorat a ho a lutealis szakaszban es tenyleg akkor volt ovu, amikorra be van huzva, vagy csak a masodik esesnel lehetett. azert kellene tudnom, mert mennem kell 3.napi hormontesztre, viszont jovoheten pedig en utazok el
elore is koszonom, aki tud segiteni,
a gorbem :

Én a 16. napra tenném az ovulációdat.
Ami a hőleesést illeti, egyszer nekem is volt ilyen. Szerintem véletlen, hogy épp a babás görbémen volt, de azért megmutatom: [link]
A hőleeséskor nem volt már a hálószoba hőmérséklete, nem takaróztál ki, vagy ilyesmi? Mert azt megfigyeltem, hogy nálam akár a pizsama vastagsága is befolyásolhatja az ébredési hőt.
ejha, a te gorbedet lattam mar egy csomo kerdesnel :)
nem eppen olyan, ahogy a nagykonyvben meg van irva. eleg sokat verezgettel, tudod, h miert? minden rendben van veletek, ugye?
hat az egyik ejjel kevesebb ruhaban aludtam, mert este nem faztam, de megmondom oszinten, nem emlekszem melyik nap volt.
ja, es az nem tudom, h szamit-e, de ittam egy kis bort 14en, de aludtam rendesen, es persze nem rugtam be :) meg ket nap mulva is ittam egy poharral

Eleinte talán vérömleny miatt, de az 5. héten vazak UH géppel nézték és még a babát se látták vele, a 6. héten meg már nyoma se volt a vérömlenynek. Aztán a 12. heti vizsgálaton derült ki, hogy a méhszájsebemből méhszájpolip lett, és amiatt is lehetett némi vérzés...
Lényeg a lényeg, hogy mostanra erős kisfickó lett belőle, 9 hétre van a kibújástól. A görbémet meg szívesen mutogatom mindenkinek, főleg azoknak, aki egy tozedes hőleeséstől előszeretetten paráznak. :-)
A bort sajnos nem tudom, hogy mennyire számít, és hogy merre viszi a hőt.
orulok, h minden rendbejott, es konnyu szulest kivanok, mar nincs sok hatra:)
ja, azt is elfelejtettem, h van egy ciszta a jobb petefeszkemben...de gondolom ez nem befolyasolja a homet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!