Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segitenétek baba kérdésben?

Segitenétek baba kérdésben?

Figyelt kérdés
2 fiam van és szeretnénk mégegy babát, van valami módja hogy kislány legyen? Ha lehet normális válaszokat kérek.
2011. máj. 12. 21:53
 1/8 anonim ***** válasza:

ovuláció előtt kell együtt leni pár nappal és utána már ne.

ovulációkor való együttlétkor vagy az azelőttiből általában kisfiúk vannak, mert a hím spermák gyorsabbak így azok termékenyítik meg a leghamarabb. míg a " lányok" lasabban érnek oda de tovább élnek így mondjuk ha ovuláció előtt vagytok együtt mondjuk 3 nappal, akkor mire kiszabadul a petesejt már csak a "lányok" lesznek ott és azok fogják megtermékenyíteni.

mi az ovulációkor voltunk pont együtt, 2 kisfiunk van :)

2011. máj. 12. 21:56
 2/8 anonim ***** válasza:

Hmm, én msot láttam egy remek kínai fogantatási naptárt:

[link]

Nekem most lányt jósol. Mellesleg nekem is két fiam van.:) Én is lányt szeretnék. De ez csak 50-50% esély. Az első fiamnál lányt jósolt egy hasonló kanai naptár, de fiú lett. a másodiknál fiút, és fiú is lett...

Mellesleg igaz, az amit az első hsz- írt. Mindkét fiam akkor lett, mikor ciklus közepén és utána voltunk együtt a párommal.

2011. máj. 12. 22:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Én is ugyan azt írnám,mint az első válaszoló. És ezt a tényt az élet is igazolja nálunk,mert kislányom van.

Sőt,éppen most tudtam meg hogy a következő baba is úton van,aki ha minden igaz ezek alapján újra kislány lesz.

Ez a módszer persze nem képes 100% biztonságot adni,de így nagyobb az esély.

2011. máj. 12. 22:29
 4/8 anonim ***** válasza:
A válaszok helyesek. Még egy dolog. Étkezéssel is rásegíthetsz. Kalcium, és magnéziumban gazdag ételeket egyél. (Én tabletta formájában eszem, Mi is kislányt szeretnénk)
2011. máj. 12. 22:31
 5/8 anonim ***** válasza:

22:29-es vagyok,még annyi hogy a kínai naptár szerint nekem már egy 2 éves fiamnak kellene lenni...pedig lány.

Ennyit erről.

2011. máj. 12. 22:31
 6/8 anonim ***** válasza:

Ó,bocsi,megint 22:29-es vagyok.

Tényleg lehet valami ebben a kalciumban is.

Ugyanis nekem pollen allergiám van,tavasz végétől nyár végéig,és elképesztően sok kalciumot iszok ebben az időszakban. A lányom pedig nyáron fogant.

2011. máj. 12. 22:35
 7/8 anonim ***** válasza:
A ciklus.hu-n van fiú lány nézet, ott be van jelölve, mikor van esély fiúra és lányra
2011. máj. 13. 10:36
 8/8 anonim ***** válasza:
És az oldalon olvasd el a tudományos háttért
2011. máj. 13. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!