Segitenétek baba kérdésben?
ovuláció előtt kell együtt leni pár nappal és utána már ne.
ovulációkor való együttlétkor vagy az azelőttiből általában kisfiúk vannak, mert a hím spermák gyorsabbak így azok termékenyítik meg a leghamarabb. míg a " lányok" lasabban érnek oda de tovább élnek így mondjuk ha ovuláció előtt vagytok együtt mondjuk 3 nappal, akkor mire kiszabadul a petesejt már csak a "lányok" lesznek ott és azok fogják megtermékenyíteni.
mi az ovulációkor voltunk pont együtt, 2 kisfiunk van :)
Hmm, én msot láttam egy remek kínai fogantatási naptárt:
Nekem most lányt jósol. Mellesleg nekem is két fiam van.:) Én is lányt szeretnék. De ez csak 50-50% esély. Az első fiamnál lányt jósolt egy hasonló kanai naptár, de fiú lett. a másodiknál fiút, és fiú is lett...
Mellesleg igaz, az amit az első hsz- írt. Mindkét fiam akkor lett, mikor ciklus közepén és utána voltunk együtt a párommal.
Én is ugyan azt írnám,mint az első válaszoló. És ezt a tényt az élet is igazolja nálunk,mert kislányom van.
Sőt,éppen most tudtam meg hogy a következő baba is úton van,aki ha minden igaz ezek alapján újra kislány lesz.
Ez a módszer persze nem képes 100% biztonságot adni,de így nagyobb az esély.
22:29-es vagyok,még annyi hogy a kínai naptár szerint nekem már egy 2 éves fiamnak kellene lenni...pedig lány.
Ennyit erről.
Ó,bocsi,megint 22:29-es vagyok.
Tényleg lehet valami ebben a kalciumban is.
Ugyanis nekem pollen allergiám van,tavasz végétől nyár végéig,és elképesztően sok kalciumot iszok ebben az időszakban. A lányom pedig nyáron fogant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!