Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Segitenetek nekem egy 5 hos...

Segitenetek nekem egy 5 hos baba taplalasi napirendjeben?

Figyelt kérdés
mikor gyumi?mikor tejpep,es mikor tapi?
2009. febr. 3. 10:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Az én lányom reggel 8-kor eszik tápot. 1/2 1 körül főzit, teával, 17 körül tejpépet, és este 9-kor megint tápot. Gyümölcsöt két etetés között szoktam neki adni, mivel szerintem annak nincs olyan tápértéke, hogy egy teljes étkezést kiváltson. Mi éjszaka nem eszünk két hónapos kora óta, de nyilván amíg evett, az is táp volt. Van úgy, hogy nincs kedve tejpépet enni, olyankor azt is táppal egészítem ki. Mostanában fogom a Sinlacot kiprópálni neki, hátha nagyobb kedve lenne hozzá, mint a péphez. Hogy eteted? Mikor mit adsz neki? Sok sikert. 2 gyermekes anya.
2009. febr. 3. 10:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekunk is reggel 8-9ó tap,12korul sinlac,16,00korul bebietel,es este tap.Gyumolcsot nem igazan akar enni,mert nem szereti,foleg az almat nem.Milyen fozelekt adsz neki?
2009. febr. 3. 10:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia

Az En kisfiam is 5 honapos.

nalunk igy nez ki egy nap hajnaltol kezdve,mert O akkor is felkel es eszik.

01.00-korul tapszer 150-170 ml

04.00-05.00-korul tapszer 150-170 ml

08.00-09.00-korul tapszer 150-170 ml

12 korul fozelek

15-16 ora korul gyumi

18-19 ora korul tejpep

22-23 ora korul tapszer

Es kozben teat is adok neki,mert szomjas a picike.

remelem tudtam segiteni.Es nalatok h all ossze egy nap?

Niki

2009. febr. 3. 10:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Az első vagyok. Minden olyan főzit adok neki, ami korának megfelel. A tésztásak a kedvencei. Egy egész üveggel bekebelezik, aztán 100 ml édeskömény tea. :) Jó étkű. Egyébként majdnem minden élelmiszert két három héttel előbb elkezdtem adni neki. Semmi baja. Eleinte csak fél üveget adtam, de a dokinéni mondta, hogy nyugodtan mehet a teli üveg, mert akkor nem kér rá tápot. És mint tudjuk, a táp nagyon felfújja, hízlal. Amióta így eszünk, nem is hízik olyan rohamosan. Próbáld meg neki az almát összekeverni egy kis kekszel. A Brendonban van már 4 hónapos kórtóla dható keksz. Mi imádjuk.
2009. febr. 3. 10:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Hol lehet ezeket a fozelek recepteket leirni?koszi
2009. febr. 3. 10:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia! Mi is 5hósak vagyunk, nekünk kb ilyen egy napunk:

Reggeli: 5-6 között vmikor, 120-140ml tápszer

Tízórai: fél10-10 , kb. 150ml gyümi kevéske tejpépporral

Ebéd: kb. 1-fél2: 200ml tápszer

Uzsonna: kb. 5-fél6: tejpép kb. 140ml vízből

Vacsora: negyed9: 200-220ml tápszer

Éjjel vmikor: 120-160ml tápszer, ez változó.

Azt mondják, katonás kicsit, pedig nem akarnék szigorú lenni. :(( Ezért inkább ne is rólam vegyél példát...:)

2009. febr. 3. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!