Részt vehetnek lombik programban olyanok akiknek van már egy gyerekük, de ikreket szeretnének?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm akiknek már van 1 gyerkőcük,de nagyon szeretnének ikerbabákat másodjára.Csak kiváncsiságból kérdezem.Tudom hogy nem szép azokkal szemben akiknek csak így lehet babájuk.Mondjuk ők nem vennének igénybe semmilyen támogatást az anyagiakhoz.2009. márc. 11. 14:37
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem! Max ha találnak valami magán klinikát és jó pénzért.... Bár nem hiszem.
2/3 anonim válasza:
Magyarországon regisztrálva vannak a lombikra várók BNO kóddal együtt. Nincs olyan BNO hogy ikreket szeretnék.
Egyébként pénz beszél, és ha épp valamelyik főorvos az ismerőse, akkor nem kizárt.
3/3 anonim válasza:
Elvileg csak azok vehetnek részt lombikprogramban akiknek természetes úton nem lehet gyerekük.Ja és nem biztos,hogy ikreik lesznek,ez nem törvényszerű!
De ahogy az elöttem szóló írta:pénz beszél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!