Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A folsavról lehetne pár kérdésem?

A folsavról lehetne pár kérdésem?

Figyelt kérdés

Akik babásak lettek folsav szedése után mennyit szedtek egy nap, és mennyi idő után sikerűlt teherbeesni? Kb. mennyibe kerűl?

Köszi a válaszokat! :)

2011. máj. 10. 16:32
 1/5 anonim ***** válasza:

terhesség tervezésekor kezdtem szedni napi egyet minden másnap. megint másnap meg elevitet.

a teherbeesés sztem nem ettől függ de szinte azonnal.

mennyibe ? huh 300-400 között Eurovit.

2011. máj. 10. 17:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Én napi egyet szedek belőle, plusz terhesség előtti vitamint napi felet. 1 hónapja szedem, még nem jött meg a mensi....remélem nem is fog.

Barátnőm sima Centrumot szedett, 1 hónap múlva babás lett, pedig majd 1 éve nem jött össze nekik.

2011. máj. 10. 17:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Azt ugye tudod,hogy a teherbeesésnek meg folsavnak nincs köze egymáshoz? A folsav a babát segíti, a rendellenességet küszöböli ki!
2011. máj. 11. 08:22
 4/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat.

Hát valami összefüggés csak lehet a folsav és a teherbeesés között, ha az előző két hozzászóló is utána lett babás. :)

2011. máj. 11. 08:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Semmi köze nincs!:) Én nem szedtem előtt és mégis elsőre összejött. Szerintem az csupán véletlen! A barátnőm meg féléve szedi szegény és nem jön a baba!

Amit én ajánlanék neked az E-vitamin. Erősíti a méhnyálkahártyát!

2011. máj. 11. 09:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!