Sikeres lombikosok mit éreztetek a 6. -dik beültetési napon?
Tapolcára jártunk, Dr. Török Attilához. Nagyon rendes orvos, és annyira megnyugtató. Nagyon szerettem hozzá járni. Ha lehetne oda menni terhesgondozásra, tuti hozzá járnék, meg szívem szerint nála is szültem volna, nagyon rendes! Az ember azt gondolná, naponta 20-30 kezelt nővel, és néhány pár hetes kismamával találkozik, hogy már ez neki csak munka, és nem veszi a lelkére ha valami nem sikerül, de ez nem így van. Rendesen mérges volt, mikor méhenkívülim lett! Amikor meg a sokadik lombikomnál pozitívat teszteltem, láttam rajta mennyire boldog, meg akkor is, mikor elbúcsúztunk. Szóval tényleg szívvel lélekkel dolgozik, a legtöbb orvos példát vehetne róla!
Azt a szurit nem ismerem. Én Gonalt kaptam, de az egyáltalán nem vált be nálam. Utána több alkalommal Pergoverist, az már nem volt olyan rossz, de az sem hozott babát egyszer sem. Most utoljára Menopurt kaptam, és ezzel sikerült a babánk. Aki már egyre gyakrabban mozgolódik! Ma reggel is arra ébredtem, hogy rugdos, aztán meg is eredt az eső nem sokra rá. Valahogy ha hidegfront, és lehűlés jön, azt megérzi, akkor kicsit aktívabb. El sem hiszem, hogy már a felénél járunk! Annyira jó ez, remélem nektek is sikerül nemsokára. Szívből ezt kívánom!
Hát ez a nyár ilyen, mindenki szabadságol! Én (mi) meg itt tikkadunk a melegben, nem merek strandra menni, annyira nehezen sikeredett a babóca, h nem merem kockáztatni, hiába kicsi az esély a fertőzésre, nekem az is túl sok!!! Szerencsére eddig minden rendben van. Van egy minimális vesemedence tágulata, de azt mondta a doki, h nem vészes, 99 % h elnövi, mire megszületik. Sokat mozgolódik, de ezt a hőséget nem szereti ő sem, van, h 1-2 apróbb mocorgással beéri, mikor ilyen meleg van. Aztán vagy este, vagy reggel bepótolja. Persze szándékosan is kihozom belőle a mocorgást, van 1 póz, amit nem nagyon szeret, ha úgy fekszem, akkor addig rugdos, míg el nem fordulok. Persze nem fordulok el azonnal, mert tetszik, ahogy próbál jelezni, h elég! Fantasztikus jó érzés ez!
Ha kiderült mi újság, feltétlen írj, de ahogy jelenleg kinéz, nem mostanában tudod meg, mi van!
olyan jo ilyeneket hallani!:)
hàt én kb.1 honapra tippelek,amig eredmény is lesz,ha hamarabb annak csak örülök!szerinted érdemes még egy lombikba belekezdenem?tudom,hogy nekem kell éreznem,de valahogy mégis szükségesnek érzem a külsö löketeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!