Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sikeres lombikosok mit éreztet...

Sikeres lombikosok mit éreztetek a 6. -dik beültetési napon?

Figyelt kérdés
nekem nagyon elkezdett fàjni a hasam és a derekam,alig tudok menni,erösebb mint menszkor.mit gondoltok?
2011. máj. 7. 18:48
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:
szia!1 van:)
2011. máj. 24. 13:16
 12/52 sumergo ***** válasza:

Az nagyon jó! A legideálisabb! Nekem is 1 lett, így legalább bőven van helye. Nekünk lányunk lesz valószínűleg.

Vigyázz magatokra!:-)))

2011. máj. 24. 16:13
 13/52 A kérdező kommentje:
huu te màr 16 hetes vagy ugye?mikorra vagy kiirva?
2011. máj. 24. 18:36
 14/52 sumergo ***** válasza:
Igen, 16 hetes, november 7-re várjuk. Most nagyon várom már, hogy érezzem a mocorgást. Néha érzek fura dolgokat bentről, de azért nem merném azt állítani, hogy a babát érzem. Jól megy az idő, majd te is meglátod, pikk-pakk 16 hetes leszel.:-)
2011. máj. 25. 14:54
 15/52 A kérdező kommentje:

otthon hàny hetente vizsgàlnak ultrahangon?csak azért mert külföldön élek és nem tudom,hogy otthon mi a szokàs!

tényleg neked is 3x2 utro-t kellett hasznàlnod?rajtad nem jöttek kiütések?esetleg azt tudod,hogy mennyi idöbe tellik amig a petefészek vissza huzodik normàl àllapotàba?

2011. máj. 25. 17:05
 16/52 sumergo ***** válasza:

2x3 utro volt nekem, tehát reggel és este kellett használni.

Igazából alap terhesgondozáson 4 kötelező UH van, 12. 20. héten, és még 2x később. DE a lombikosokat elég sűrűn nézik eleinte. Nálam így volt: 4,5,6,8,10 héten kellett menni, akkor mindig néztek UH-on. Amúgy akihez járok magándokihoz terhesgondozásra, nála van UH, úgyhogy mindig megnéz, mikor megyek hozzá (4 hetente, majd később sűrűbben). Ráadásul a kórházi kötelező UH-kat is ő csinálja, mert a kórházban is ő az egyik, aki szokott UH-ozni.

Kiütéseim vannak, ilyen pici apró, majdnem pattanásszerű, de ha macerálom, akkor fáj, azt olvastam, sokaknak van ilyen. Amíg nem okoz gondot, addig nem foglalkozom vele.

A petefészek az jó kérdés, nem tudom mennyi idő után nem fájt, mert ugye jöttek a méhszalag szurkálásai, néha erősen fájt az oldalam is ettől, és közben meg elmúlt a petefészekfájdalom, nem tudom mikor, mert nem igazán arra figyeltem. Neked fáj nagyon?

2011. máj. 25. 19:51
 17/52 A kérdező kommentje:
nàlam a kiütések viszketnek,ugyhogy holnaptol csökkentem 2x1 re az utrot!a petefészkem csak akkor fàj ha rossz pozicioban ülök és közben ràmjön a köhögés,egyébként nem fàj!
2011. máj. 25. 23:04
 18/52 sumergo ***** válasza:

Hát nekem nem az utro a hibás a kiütésekért! Már 1 hónapja nem használom, és mégis vannak. Egyik nap több, másik nap kevesebb. Nem igazán tudom mitől van.

Az jó, ha csak köhögéskor érzed a petefészkeidet, akkor nemsokára már egyáltalán nem fogod érezni, azt hiszem legtovább a tüsszentéskor éreztem. A tüsszentés most sem kellemes, beleszúr a hasamba, ha nem figyelek oda! Ezért aztán általában összegörnyedek a tüsszentéshez, akkor nem fáj.:-)

2011. máj. 26. 09:54
 19/52 A kérdező kommentje:
és neked hol vannak a kiütések?és neked is viszketnek?nekem is görnyednem kell,hogy ne fàjjon!
2011. máj. 26. 10:32
 20/52 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Bocsi, nem ijesztgetni akarlak, de ne csökkentsd le önkényesen az utró adagodat, mert a hirtelen hormonesés vetélést okozhat.

Nem az utrótól vannak a kiütéseid, de ha mégis, akkor bírd ki!

12.-ik hét körül szabad csak abbahagyni, akkor is fokozatosan, nehogy baj legyen.

Vigyázz magatokra, nyugodt, boldog babavárást kívánok!

:-)

2011. máj. 27. 04:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!