Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sikeres lombikosok mit éreztet...

Sikeres lombikosok mit éreztetek a 6. -dik beültetési napon?

Figyelt kérdés
nekem nagyon elkezdett fàjni a hasam és a derekam,alig tudok menni,erösebb mint menszkor.mit gondoltok?
2011. máj. 7. 18:48
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
Szia!doki mondta,hogy lecsökkenthetem,ha akarom,de most megijedtem!a kiütések miatt nem lehet gond?csalànkiütés szerüek!furi mert az utro papirjàn az àll ha csalàn szerü kiütések vannak azonnal abba kell hagyni,a doki meg nem javasolta!ki érti ezt?
2011. máj. 27. 08:18
 22/52 sumergo ***** válasza:
A kiütéseim leginkább a hasamon, a combomon és a popómon vannak, és igen csalánkiütés szerűek. Most az utóbbi napokban mintha kicsit kevesebb lenne. szerintem próbáld meg nem piszkálni őket, én úgy látom akkor a legjobb.
2011. máj. 27. 11:01
 23/52 A kérdező kommentje:
most nem merem csökkenteni az utrot,inkàbb tovàbb szedem ahogy idàig,ugyis még 6 hét kb,aztàn vége!a kiütésekkel meg megprobàlok megbirkozni!neked rögtön abba kellett hagynod az utrot vagy lassan csökkentened kellett a 12 héttöl?
2011. máj. 27. 12:51
 24/52 sumergo ***** válasza:
Pont betöltöttem a 11. hetet, mikor el kellett kezdeni csökkenteni. Minden nap 1 szemmel kevesebbet kellett használnom. 6 szemet használtam (2x3), hétfői nap kezdtem csökkenteni, így pénteken már csak 1 szemet használtam, aztán többet nem. Hú, nagyon aggódtam, tettem is fel róla kérdést itt, hogy volt-e valaki, akinek problémája lett, miután abbahagyta az utro-t, de nem jött olyan válasz, hogy lett volna gond, úgyhogy nyugi, nem lesz gond.
2011. máj. 27. 18:01
 25/52 A kérdező kommentje:
nekem csak az a baj,hogy itt külföldön nincs 100-as utro csak 200-as és nem tudom ezt hogy fogom csökkenteni 3x2 -öt kell szednem.
2011. máj. 27. 20:10
 26/52 sumergo ***** válasza:
Én 100 mg-os hüvelykapszulát használtam. Akkor te viszont szájon át szeded? Mert akkor kb ugyanannyi szívódik fel a tiédből is, mint nekem a hüvelykapszulából, mert nyálkahártyán jobban szívódik fel a hatóanyag. Akkor gondolom hasonlóan kell majd csökkentened. Ne izgulj, minden rendben lesz!:-)
2011. máj. 29. 17:52
 27/52 A kérdező kommentje:
hüvelykapszulàm van,csak 1 kapszulàban dubla anyag van,igy egyszerre csak 1 kapszulàt kell felhelyezni!köszönöm a nyugtato szavakat!
2011. máj. 29. 18:02
 28/52 sumergo ***** válasza:

Bocs, hogy csak most írok, nem figyeltem, hogy írtál még!

:-) Szerintem akkor sem lesz baj, csak az a lényeg, hogy fokozatosan csökkentsd, az orvos majd biztosan megmondja hogyan! Ha az a picurka már megtapadt, úgysem enged el!!

2011. jún. 3. 06:20
 29/52 A kérdező kommentje:
semmi baj!megprobàlok nem izgulni!köszi:)
2011. jún. 3. 14:06
 30/52 sumergo ***** válasza:
Mi újság? Láttad már azóta a babádat?
2011. jún. 9. 14:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!