Sikeres lombikosok mit éreztetek a 6. -dik beültetési napon?
:-(
Hidd el együtt érzek veled, ez nagyon-nagyon szomorú!
Ilyenkor mindig eszembe jutnak a saját szenvedéseim, szörnyű ez, nem is igazán találok szavakat. Meg tudom, nincs is olyan ami igazán vigaszt nyújtana. Légy nagyon erős!!!
:-(((
és az is lombikos volt?sokàra sikerült tul tenned magad rajta?
remélem nem baj,ha kérdezek!az a legszarrabb,hogy màr kismama cuccokat is vettem mert hiztam és a hasam is akkora volt mintha 4 honapos terhes lennék,mindenki el volt àjulva!az az 1 vigasztal hogy mär van 1 kisfiam!
Nem, ő nem, lombikos volt, és még az előző páromtól, az első együttlétünkből fogant. Tehát nem is tervezett baba volt, de természetesen meg szerettem volna tartani. Még most is sokszor eszembe jut, vajon milyen lenne, fiú vagy lány lett volna stb. Ezt nem lehet soha elfelejteni. Nem kellett küzdenem érte, mégis olyan volt, mintha egy kicsi darab meghalt volna belőlem is. Ezért írtam, h tudom, nem lehet most neked olyat írni, ami igazán vigasztalna.
Azért remélem nem adod fel!
ennél a lombiknàl azt beszéltük meg a pàrommal,hogy ez lesz az utolso!valahogy nem szeretném màr hormonozni magam,ugy tudom eléggé megterheli a szervezetet!nem tudod,hogy mennyi idö amig ki tisztul a szervezetböl?
neked miért volt szükség lombikra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!