Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sikeres lombikosok mit éreztet...

Sikeres lombikosok mit éreztetek a 6. -dik beültetési napon?

Figyelt kérdés
nekem nagyon elkezdett fàjni a hasam és a derekam,alig tudok menni,erösebb mint menszkor.mit gondoltok?
2011. máj. 7. 18:48
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:
szia!bocsi csak most làtom,hogy irtàl.nem kaptam e-mail-t hogy vàlaszom érkezett!most csak véletlenül néztem be.tegnap voltam ultrahangon és sajnos elhalt a magzat,nem volt szivdobogàs,igy ma be kell feküdnöm a korhàzba méhszàj tàgitàsra,reggel meg kitisztitjàk a méhet!:( azt hittem hülyét kapok amikor közölte a doki!:(
2011. jún. 18. 14:01
 32/52 sumergo ***** válasza:

:-(

Hidd el együtt érzek veled, ez nagyon-nagyon szomorú!

Ilyenkor mindig eszembe jutnak a saját szenvedéseim, szörnyű ez, nem is igazán találok szavakat. Meg tudom, nincs is olyan ami igazán vigaszt nyújtana. Légy nagyon erős!!!

:-(((

2011. jún. 20. 19:52
 33/52 A kérdező kommentje:
köszi aranyos vagy!veled is megesett ez?
2011. jún. 20. 20:33
 34/52 sumergo ***** válasza:
Igen, sajnos, már jó pár éve, de én vérezni is kezdtem 11 hetesen. :-(
2011. jún. 21. 09:15
 35/52 A kérdező kommentje:

és az is lombikos volt?sokàra sikerült tul tenned magad rajta?

remélem nem baj,ha kérdezek!az a legszarrabb,hogy màr kismama cuccokat is vettem mert hiztam és a hasam is akkora volt mintha 4 honapos terhes lennék,mindenki el volt àjulva!az az 1 vigasztal hogy mär van 1 kisfiam!

2011. jún. 21. 13:35
 36/52 sumergo ***** válasza:

Nem, ő nem, lombikos volt, és még az előző páromtól, az első együttlétünkből fogant. Tehát nem is tervezett baba volt, de természetesen meg szerettem volna tartani. Még most is sokszor eszembe jut, vajon milyen lenne, fiú vagy lány lett volna stb. Ezt nem lehet soha elfelejteni. Nem kellett küzdenem érte, mégis olyan volt, mintha egy kicsi darab meghalt volna belőlem is. Ezért írtam, h tudom, nem lehet most neked olyat írni, ami igazán vigasztalna.

Azért remélem nem adod fel!

2011. jún. 21. 19:54
 37/52 A kérdező kommentje:

ennél a lombiknàl azt beszéltük meg a pàrommal,hogy ez lesz az utolso!valahogy nem szeretném màr hormonozni magam,ugy tudom eléggé megterheli a szervezetet!nem tudod,hogy mennyi idö amig ki tisztul a szervezetböl?

neked miért volt szükség lombikra?

2011. jún. 21. 21:38
 38/52 sumergo ***** válasza:
Nincsenek meg a petevezetékeim, méhenkívüli miatt ki kellett venni őket. Nem tudom mennyire megterhelő a lombik, én 6x voltam stimulálva! Anyagilag szerintem sokkal megterhelőbb!!
2011. jún. 22. 16:03
 39/52 sumergo ***** válasza:
Amíg kitisztul, az szerintem kb. 3 hónap lehet, mert két lombik között legalább ennyi szünet kell. Utána már szerintem nem sok maradhat a szervezetben a hormonokból. Másrészt azt gondolom semennyi nem maradhat 1-2 hónap után, mert ezek nem mesterséges molekulák, hanem természetesen előállított hormonok, és úgy tudom, ezek hamar lebomlanak. Ha a spontán terhesség létrejötte miatt kérded, akkor szerintem 3 hónap után már simán lehet próbálkozni.
2011. jún. 22. 16:08
 40/52 A kérdező kommentje:
igen a spontàn teherbe esés miatt kérdeztem!bàr nekem is csak az egyik petevezetöm van meg,mert 2x ugyanazon az oldalon volt méhenkivüli terhességem!inszeminàcioval nem is probàlkoztatok?a stimulàciokbol sohasem sikerült lefagyasztani embriokat?
2011. jún. 22. 19:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!