Fél éve próbálkozunk csak, mennyit "lódítsak" az orvosnál?

Ne lódíts, mondd meg az igazat, mindenképpen szóba fog veled állni, hiszen a két menstruáció nagyon kevés. Lehet, hogy azért nem jön meg, mert nincs peteérésed, vagy azért, mert PCO-d van, de ezer más oka is lehet. Menj el mielőbb, ha tényleg babát szeretnél.
Szurkolok!

Szerintem már Novemberben,vagy Októberben elkellett volna menned orvoshoz.Szerintem se lódíts.Mond el hogy mi a helyzet, és hogy Aug. óta csak kétszer volt mensid,és ha nem foglalkozik veled irány 1 másik orvos. Nekem is volt 2007-ben,hogy 4 hónapig nem jött meg viszont a tesztek - voltak.4hónap után mentem orvoshoz,aki hormon vizsgálat miatt elküldött vérvételre.A vizsgálat napját vette 1. napnak (mert nem volt mensim amitől vegye) a 3. napon, a 21. napon, és asszem a 24. napon kellett mennem vérvételre.A vizsgálat kimutatta,hogy 17szer alacsonyabb volt (asszem) a tüsző hormonom az átlagosnál, és a sárga test hormonom is alacsonyabb volt a kelleténél, ezért nem értek meg a peték, és a méhnyálka hártyám se vastagodott meg.Adott rá gyógyszert (3 hónapig kellett szednem).A kúra után 2 hónapra terhes lettem.Igaz az a baba elment,de rá 2 hónapra megint terhes lettem, és most itt szundizik a 6 hós kisfiam.
Azóta mondjuk más okok miatt orvost váltottam, és mivel megint babát akarunk, a mostani azt mondta(ismertettem az előzményekkel), ha 3-4 hó alatt nem jön össze a baba írány megent 1 teljes kivizsgálás.
Szóval ne várj, nem kell lódítani, és ne hagyd magadat ha el akarnak zavarni!Ez a te tested és teérzed hogy baj van-e! Előny egy határozott kiállású férj,vagy társ. Nálam is a férjem erőszakolta ki a dolgokat amikor már sejtettük,hogy valami nem jó. (Én sajna muja vagyok, és engem el tudtak volna zavarni)
Sok szerencsét és remélem semmi komolyabb bajod nincsen!

20:20
:) "Kéz és lábtörést kívánok!" Szorítok nektek!

Szia!
Anno én voltam a 2. válaszoló. Történt valami pozitív azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!