Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fél éve próbálkozunk csak,...

Fél éve próbálkozunk csak, mennyit "lódítsak" az orvosnál?

Figyelt kérdés
Csütörtököm megyek orvoshoz, mert még nem jön a baba. Sok helyről hallottam, hogy 1 év alatt szóba sem állnak az emberrel. Menstruációm augusztus óta kétszer volt (aug., jan.), ennyi elég? Vagy azért "toldjam meg" ezt a 6 hónapot?
2009. márc. 9. 19:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell lódítani, ez a helyzet akkor is indokolná az orvoshoz fordulást ha nem akarnál gyereket.
2009. márc. 9. 20:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne lódíts, mondd meg az igazat, mindenképpen szóba fog veled állni, hiszen a két menstruáció nagyon kevés. Lehet, hogy azért nem jön meg, mert nincs peteérésed, vagy azért, mert PCO-d van, de ezer más oka is lehet. Menj el mielőbb, ha tényleg babát szeretnél.

Szurkolok!

2009. márc. 9. 20:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem már Novemberben,vagy Októberben elkellett volna menned orvoshoz.Szerintem se lódíts.Mond el hogy mi a helyzet, és hogy Aug. óta csak kétszer volt mensid,és ha nem foglalkozik veled irány 1 másik orvos. Nekem is volt 2007-ben,hogy 4 hónapig nem jött meg viszont a tesztek - voltak.4hónap után mentem orvoshoz,aki hormon vizsgálat miatt elküldött vérvételre.A vizsgálat napját vette 1. napnak (mert nem volt mensim amitől vegye) a 3. napon, a 21. napon, és asszem a 24. napon kellett mennem vérvételre.A vizsgálat kimutatta,hogy 17szer alacsonyabb volt (asszem) a tüsző hormonom az átlagosnál, és a sárga test hormonom is alacsonyabb volt a kelleténél, ezért nem értek meg a peték, és a méhnyálka hártyám se vastagodott meg.Adott rá gyógyszert (3 hónapig kellett szednem).A kúra után 2 hónapra terhes lettem.Igaz az a baba elment,de rá 2 hónapra megint terhes lettem, és most itt szundizik a 6 hós kisfiam.

Azóta mondjuk más okok miatt orvost váltottam, és mivel megint babát akarunk, a mostani azt mondta(ismertettem az előzményekkel), ha 3-4 hó alatt nem jön össze a baba írány megent 1 teljes kivizsgálás.

Szóval ne várj, nem kell lódítani, és ne hagyd magadat ha el akarnak zavarni!Ez a te tested és teérzed hogy baj van-e! Előny egy határozott kiállású férj,vagy társ. Nálam is a férjem erőszakolta ki a dolgokat amikor már sejtettük,hogy valami nem jó. (Én sajna muja vagyok, és engem el tudtak volna zavarni)

Sok szerencsét és remélem semmi komolyabb bajod nincsen!

2009. márc. 9. 20:20
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnos nem tudtam előbb menni, rajtam kívülálló okok miatt, meg szerettem volna egy kis esélyt adni a "természetnek". Na de az csődöt mondott. :-( Egyébként én saját magamnak már elkönyveltem a PCOS-t, annyi tünet stimmel, hogy meglepődnék, ha nem az lenne. De ne legyen igazam. :-(((
2009. márc. 9. 20:41
 5/9 anonim ***** válasza:
nödokinak nem kell loditani én is meg mondtam neki 3 hete hogy fél éve probálkozunk a babával el küldte a páromat sperma vizsgálatra aminek jo lett az eredménye engem meg ciklusom 21.napra vérvételre ami tegnap lett kész és menszesz 3.napján kellett vlna mennem a másik hormon vizsgálatra. de 4 napja késett a menszeszem és ma hajnalban +teszteltem nem is birok aludni olyan boldog vagyok.6 honapot vártunk mire sikerült a baba.semi tünetem nincs csak kicsit néha émelygek.én ittam a palástfü teát 2 honapig szerintem be segitett az is cickafark teát 1 honapig ittam mert most lett volna a 2.kura ha meg jött volna.
2009. márc. 10. 05:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Utolsónak: gratulálok! :-) De jó neked... Ittam én is a teákat, plusz szedtem E-vitamint, barátcserjét, de semmi. Illetve talán január elején volt peteérésem, hiszen 2 hétre rá megjött. De akkor sem sikerült. Remélem nem kapok túl rossz hírt holnapután, és én is minél hamarabb pityereghetek a + teszt fölött! :-)
2009. márc. 10. 09:29
 7/9 A kérdező kommentje:
Megjártam az orvost. Kaptam Norcolutot, Clostit, holnaptól kezdem el szedni az elsőt. Csinál hormonvizsgálatot is, a további kezelés attól függően alakul. 3 hét múlva kell visszamennem. Remélem, már nem a kezelés miatt. :-)
2009. márc. 12. 17:51
 8/9 anonim ***** válasza:

20:20

:) "Kéz és lábtörést kívánok!" Szorítok nektek!

2009. márc. 13. 09:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Anno én voltam a 2. válaszoló. Történt valami pozitív azóta?

2010. dec. 3. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!