Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Honapok óta probálkozunk a...

Honapok óta probálkozunk a párommal de nem sikerül! Orvosnál is voltunk de nincs semmi baj! Miért nem sikerül teherbe esnem?

Figyelt kérdés
2008. febr. 27. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Mert biztos nagyon akarod!Nekünk egy éve nem jön össze.Próbáld meg elterelni a figyelmed.
2008. febr. 27. 19:46
 2/5 A kérdező kommentje:
igazad lehet, tényleg nagyon görcsösen állok már hozzá! köszi
2008. febr. 27. 19:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
szia nekem 2 vetélésem volt 1 éve én azóta nem esek teherbe sajnos! ilyenkor azt szokták mondani hogy ne görcsölj rajta de ez nagyon nehéz főleg hamár nagyon vártok egy kis pocaklakóra!próbáld ne stresszelni magad egyszer hozzánk is eljön aza a gólya! reméljük hamarosan! üdv
2008. febr. 27. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A kolleganőmék két éve próbálkoztak és semmi. Most a 30. hétbe jár. Fel a fejjel.

2008. febr. 27. 19:56
 5/5 Tóth Tímea Judit ***** válasza:
100%
Kitartás egy kicsit próbálj lazítani,tereld el a gondolataidat másra.Amikor majd nem számítasz rá,akkor fog összejönni!Én 3.5év után estem teherbe, nagy örömmel várjuk a kisfiúnkat!Most 30éves vagyok.üdv 20hetes kismami
2008. febr. 28. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!