Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Még mielőtt a nemvárt után...

Még mielőtt a nemvárt után kiderült, hogy gyereket vársz voltak gyanakvásra okot adó tünetek?

Figyelt kérdés

tudom,hogy sokan sőt a többség úgy gondolja,hogy ilyen korai terhesség nem produkál tüneteket

de én érdeklődnék,hogy volt e valakinek már ilyen korán olyan tünete , ami miatt gyanút fogott?

2011. máj. 6. 16:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem a kimaradt menzi előtt már reggelente hányingerem volt, és délután is, menetrendszerűen!Itt már gyanakodtam!A hasam olyan volt mint mikor felvagyok puffadva!És Be is igazolódott!Babát vártam végre!Mi nagyon akartuk, de épp akkor nem számítottunk rá!!
2011. máj. 6. 16:15
 2/9 A kérdező kommentje:

megkérdezhetem,hogy mennyire volt erős a hányinger

mert mi is most próbálkozunk de még mensi előtt vagyok több,mint 1 héttel, viszont többször éreztem hányingert

1-szer volt,hogy erősebben

többször gyengén

és most nem tudom,hogy létezik ilyen vagy már csak bebeszélem magamnak

2011. máj. 6. 16:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Volt bizony! Gyomorégés, hányinger, egy pici hasszurka olyan mesi szerű fájdalom. Meg még egy csomó apró jel ami nem mindenkinél jelentkezik vagy észre sem veszik.
2011. máj. 6. 16:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Ja a mellfeszülést kihagytam.
2011. máj. 6. 16:30
 5/9 Kerria ***** válasza:
Nálam is volt, munkahelyen ha a konyhából kijött a kajaszag, olyan hányingerem lett, hogy na. Hason aludni nem bírtam, mert feszült a mellem, széklet is ritkábban volt, viszont vizelet sűrűbben. Első tesztet mensi előtt 3-4 nappal csináltam és pozitív lett... persze az elmaradás után is csináltam, és megnyugtatott, hogy még mindig pozitív :)
2011. máj. 6. 16:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Úgy fájt a cicim, mint amikor az elsőnél a tejtől be volt durranva. :-) Meg a bimbók színe is más lett. A szagérzékenység, és émelygés csak akkor jött amikor kb másfél-két hete késett már.
2011. máj. 6. 16:45
 7/9 A kérdező kommentje:
jújj de jó akkor kezdek reménykedni
2011. máj. 6. 18:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem a beágyazódás környékén volt két napig émelygésem, bár ennek még nem tulajdonítottam nagy jelentőséget. A cicimnek viszont igen!:) Nem mondanám,hogy fájt, csak feszült. De nekem nem szokott mensi előtt!
2011. máj. 7. 08:27
 9/9 anonim ***** válasza:
A nemvárt előtt már eszméletlenül fájt a mellem és a gyomorsavam is sokszor feljött.
2011. máj. 8. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!