Két éve várok RÁ, és nem sikerül, ti hogy vagytok a babavárással?
Figyelt kérdés
Én egyre inkább magam alatt vagyok, most is már érzem, hogy meg fog jönni, fáj a derekam, rózsaszínes nyálka jött egy pici...
Ilyenkor már sírni tudnék, hogy miért nem sikerül, amikor úgy tűnik minden rendben van.
Ma is hallottam, hogy kiraktak egy kisbabát, ennyire igazságtalan lenne az élet?
2011. máj. 6. 11:33
21/21 anonim válasza:
Mi is lassan 2 éve küzdünk,hogy babánk legyen-eddig sikertelenül.Nálunk a párommal van a gond,úgyhogy lombikra küldtek,legközelebb jövő év februárjára kaptunk időpontot,ami nagyon hosszú idő. Addig is próbálkozunk,hátha sikerül spontán,múlt hónapban már megcsillant a remény 3 napos késéssel és egyéb terhességi tünetekkel,de sajnos megjött. Nagyon nehéz,de a reményt sose szabad feladni és erősnek kell lenni!! Élvezzétek a napsütést,sétáljatok sokat és engedjétek el magatokat.Meglátjátok,mindannyiunknak sikerülni fog és hamarosan karunkban tarthatjuk rég várt gyermekünket!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!